|

Yeni yıldız taraftardan

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın Akıllı Stadyum altyapısının tanıtıldığı toplantıda “Dünya üzerindeki taraftarlarımızın Vodafone uygulamalarına destek olmasıyla sağlanacak gelirle bir yıldız daha alırız” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:42 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Yeni yıldız taraftardan
Yeni yıldız taraftardan

Vodafone Arena'nın akıllı stadyum altyapısı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un katılımıyla Vodafone Arena'da düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Başkan Orman, Vodafone ile gönül işbirliği kurduklarını ve bu stat için beraber büyük fedakarlıklar içinde çalıştıklarını dile getirdi. Vodafone ile güzel bir işbirliği içinde olduklarını belirten Fikret Orman, “Beşiktaş taraftarı da Vodafone'u benimsedi. 114 yıllık tarihimize de bu statla yeni bir sayfa açtık. Spor izleyicilerinin talepleri her gün biraz daha artıyor. Onun için bu stadın dijital altyapısını düşündük ve yaklaşık 40 milyon TL üzerinde bir para yatırarak dijital, akıllı stat inşa ettik. Koltuklarından çatısına kadar dijital davranan bir stat inşa edildi” ifadelerini kullandı.



TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ


Dünya genelinde 25 milyon Beşiktaş taraftarı olduğunu ve taraftarın bu uygulamalara destek vermesiyle bir dünya yıldızı alabileceklerini dile getiren Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, “Taraftarlarımızın istekleri sürekli büyüyor. Bu programlara da destek olması güzel bir şey. 25 milyon taraftarımız da bu programa üye olursa bir dünya yıldızı alabiliriz. Herkes Beşiktaş'a olan sevgisiyle bir şey alır. Kara Kartal uygulamasıyla taraftarımızı beste yapmaya davet ettik. Bir hafta içinde birçok taraftar bunun parçası olmaya başladı. Beşiktaş'ın vizyonunun değiştiğini görmekteyiz” diye konuştu. Fikret Orman, 2018'de de stat gelirini 50 milyon Dolar'a çıkarma düşünceleri olduğunu ve İnönü Stadı'nın 5 katı bir gelir beklediklerini sözlerine ekledi.



BEŞİKTAŞ'LA GÖNÜL BİRLİĞİMİZ VAR


Beşiktaşla bir gönül işbirliği içinde olduklarını ifade eden Vodafone Türkiye Bireysel İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Beşiktaş ile 150 Milyon Dolar'lık bir anlaşma yaptık. En büyük yatırımımız da bu oldu. Vodafone Arena, Vodafone markasının dijitalleşme abidesidir. Beşiktaş ile bir gönül işbirliğimiz var. 40 Milyon TL'lik bir dijital yatırım yaparak, Vodafone Arena'nın bir teknoloji merkezi olmasını sağladık. Önümüzdeki haftadan itibaren burada 42 bin seyirci cep telefonlarından canlı olarak maçı seyredebilecekler" şeklinde konuştu.



Altyapıya 10 milyon TL yatırım


Beşiktaş'ın bir altyapı kültürü olduğunu dile getiren Başkan Fikret Orman “Altyapılar çok önemli. Taraftar da altyapıdan gelenlere daha sempatik bakıyor. Bu yüzden Necip ve Atınç bizim için çok önemli. Fakat tesis eksiklerimiz var. Sadece bürokratik engellerimiz kaldı. Bu sezon bittiği gibi yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye yaklaşık 10 milyon TL'lik bir yatırım yapacağız. Orası bir futbol akademisi haline gelecek. Vodafone ile de altyapıya dönük çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.







#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Vodafone Arena
7 yıl önce