|

Yılmaz Vural geri döndü

Maçlarda yaşadığı heyecan ve kendine has hareketleriyle bilinen Yılmaz Vural, Göztepe başında çıktığı ilk maçta yine yerinde duramadı.

Yeni Şafak
14:08 - 3/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:35 - 3/04/2017 Pazartesi
IHA
Yılmaz Vural alışagelen heyecanlı hareketlerine Göztepe başında çıktığı ilk maçında da devam etti.
Yılmaz Vural alışagelen heyecanlı hareketlerine Göztepe başında çıktığı ilk maçında da devam etti.

Göztepe'nin üst üste Elazığspor, Ümraniyespor ve Eskişehirspor maçlarından aldığı mağlubiyetlerin ardından Okan Buruk'un yerine göreve getirilen teknik direktör Yılmaz Vural, ilk kez Giresunspor müsabakasında taraftarların önüne çıktı. Bornova Stadına gelen 3 bin kadar futbolsever Vural'a sevgi gösterilerinde bulundu.


Yumruk şov yaptı

Maç içerisinde kendine has hareketleri ve heyecanının aynı şekilde olduğu görülen Yılmaz Vural, takımının 2-1'lik galibiyetiyle sona eren maçın öncesi ve sonundan tribünleri teker teker dolaşarak taraftarlara yumruk şov yaptı.


3 değişiklik yaptı

Tecrübeli çalıştırıcı önceki hafta 4-0 kaybedilen Eskişehirspor maçının 11'inden ise 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Yılmaz Vural, cezaları biten Halil'i Sinan'ın, Tayfur'u ise Kobakhidze'nin yerine oynattı, Emre Canın yerine de Murat'a şans verdi. Yılmaz Vural, bu arada Kobakhidze ve Emre Can'ı sakatlıkları bulunmamasına rağmen 18 kişilik kadroya dahil etmedi. İzmir ekibinde kart cezalısı Hakan da maçı tribünden izledi.


#Yılmaz Vural
#Göztepe
7 yıl önce