|

Zidane ile Mbappe gizli transfer görüşmesi yaptı

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın, Monaco'nun 18 yaşındaki forveti Kylian Mbappe'yi ikna etmek için transfer görüşmesi yaptığı belirtildi.

Yeni Şafak
10:37 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:00 - 23/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Mbappe için Arsenal ve PSG'nin de ciddi anlamda ilgilendiği belirtiliyor.
Bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Mbappe için Arsenal ve PSG'nin de ciddi anlamda ilgilendiği belirtiliyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, vatandaşı Kylian Mbappe'yi ikna etmeye çalışıyor.

Fransız spor gazetesi L'Equipe'in haberine göre Zinedine Zidane ve kulüp başkanı Florentino Perez, geçtiğimiz hafta sonu Monaco'nun genç forveti Kylian Mbappe ile transfer görüşmesi yaptı. Haberin detayında Mbappe'nin, Real Madrid'e transfer olduğunda az süre almaktan çekindiğini dile getirdiği kaydedilirken, Zidane ve Perez'in bu konuda oyuncuya, Real Madrid'in hücum üçlüsünden birinin (Bale-Benzema-Ronaldo) takımdan ayrılacağını söyleyerek garanti verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'e duyduğu hayranlığı dile getiren Mbappe'nin transfer konusunda ikna olmaya yatkın olduğu belirtilirken, Madrid ekibinin 18 yaşındaki genç isim için yarışta yalnız olmadığı da hatırlatıldı.


#Zinedine Zidane
#Kylian Mbappe
7 yıl önce