|

Fenerbahçe Omar Abdulrahman'ı istemiş

Fenerbahçe, bir dönem Manchester City’nin de ilgilendiği Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain’in yıldız ismi Omar Abdulrahman’a teklif götürdü. Resmi yazışmaların da ortaya çıktığı iddia edildi.

Yeni Şafak
08:38 - 26/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:17 - 26/01/2017 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe'nin istediği iddia edilen Omar Abdulrahman önceki günlerde Trabzonspor'un da gündemine gelmişti.
Fenerbahçe'nin istediği iddia edilen Omar Abdulrahman önceki günlerde Trabzonspor'un da gündemine gelmişti.

Fenerbahçe'de 10 numara mevkii için yoğun araştırmalar sürerken, ortaya ilginç bir isim daha çıktı. Sarı-lacivertliler, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'de top koşturan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Omar Abdulrahman ile ilgili Arap kulübünden bilgi istedi.



Fotomaç'ın haberine göre; Genel menajer Hasan Çetinkaya imzasıyla 7 Ocak 2017 tarihinde aracı menajerler Onur Saim Abasıyanık ve Mohammed Alruwaite'ye yetki veren Fenerbahçe'ye, Arap kulübü Al Ain'den 18 Ocak'ta yanıt geldi.



20 milyon euro istediler

Bir dönem M.City'nin denemeye aldığı ancak çalışma izni olmadığı için transfer edemediği 'Arap Messi' lakaplı Abdulrahman için Al Ain kulübü şartlarını Fenerbahçe yönetimine iletti. 18 Ocak'ta ulaşan Al Ain kulübü CEO'su Hosam Salah imzasıyla gönderilen resmi belgede Arap 10 numara Abdulrahman'ın F.Bahçe'ye gitmek istediği, 20 milyon euro'dan aşağıya bu transferin gerçekleşmeyeceği ve sonraki satıştan pay istendiği bildirildi. Ancak bu taleplerin tartışılabileceği de iletildi.





Omar Abdulrahman nasıl bir oyuncu?


Omar Abdulrahman oyun stiliyle Arjantinli dünya yıldızı Messi'yi andırıyor. BAE Ligi'nin en yetenekli isimlerinden biri olarak kabul edilen 25 yaşındaki futbolcu hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz tanıtım videosunu izleyebilirsiniz;






#Fenerbahçe
#Omar Abdulrahman
7 yıl önce