|

Kayserispor-Fenerbahçe: 4-1

Fenerbahçe, Kayserispor'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Sarı lacivertliler bu sonuçla lider Başakşehir'in 7 puan gerisinde kaldı.

Yeni Şafak
20:13 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 21:04 - 29/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçe, Süper Lig'de hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Kayserispor'a konuk olan sarı lacivertliler, 4-1'lik yenilgi ile şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı.



Mücadeleye iyi başlayan Kayserispor, ilk 30 dakikada Fenerbahçe'ye pozisyon imkanı vermedi ve Varela'nın kişisel becerileriyle önemli fırsatlar yakaladı. 33. dakikada da golü buldu. Deniz'in ceza sahasından attığı şut Skrtel'den sekip Volkan'ı yanılttı, başarılı kalecinin çelebildiği toğu önünde bulan Umut Bulut takımını öne geçiren isim oldu. Tam 280 gün sonra bir lig golü atan Umut, Fenerbahçe'ye karşı kariyerinin 9. golünü attı. Golden sonra Fenerbahçe'nin cevabı gecikmedi. 41. dakikada Kayseri defasınını seri hataları sonucu Salih'ten seken topta Mehmet Topal nefis vurdu ve skora dengeyi getirdi.



İkinci yarıda Fenerbahçe Fernandao ile çok öemli bir fırsatı kullanamadı. Özellikle Hasan Ali ve Şener'in çıkışlarıyla gol aradı. Ancak golü bulan Kayserispor oldu. 70. dakikada maçın yıldızlarından Varela'nın nefis pasında yeni transferlerden Güray ağlara gönderdi ve takımını bir kez daha öne geçirdi. Kayserispor son dakikalarda bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Güray'ın içeri çevirdiği topu oyuna yeni giren Welliton ağlara gönderdi ve skor 3-1 oldu.



Uzatmada Güray ile nefis bir gol daha bulan Kayserispor, maçı bu skorla 4-1 kazandı ve 16 puana yükseldi. Fenerbahçe ise lider Başakşehir'in 7 puan gerisinde kaldı.







#Fenerbahçe
7 yıl önce