|

AirPods'a siyah renge büründü

BlackPods adında bir firma, Apple'ın beyaz aparat ısrarından sıkılan kullanıcılarını, bu dertten kurtaran bir çözüm ile buluşturdu. Firma, çıktığı ilk günden bu yana piyasasının tartışmasız lideri konumundaki kablosuz kulaklığın, siyah renk seçeneğini Apple kullanıcıları ile buluşturuyor.

Yeni Şafak
15:56 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 16:03 - 29/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

Apple, her dönem ürettiği modellerini çeşitli renk seçenekleriyle kullanıcılarına sunuyor. Fakat geniş bir yelpazeye sahip aparatların renginde ısrarla bir değişikliğe gitmiyor. Tüm ek aparatları, şarj aletleri ve kulaklıklarda dahil olmak üzere beyaz renkte üretmeye devam ediyor.



Firmanın en son piyasaya sunduğu iPhone 7 simsiyah ve mat siyah modelleriyle meraklılarını oldukça heyecanlandırmıştı. Lakin kutudan çıkan beyaz kulaklık ve şarj aleti yine söz konusu modelleri satın alanları hayal kırıklığına uğrattı. Hal böyle olunca Apple kullanıcıları gözleri firmanın yeni ürettiği tamamen kablosuz AirPod kulaklıklara dikti. Fakat bu yeni kulaklıkta da bir değişiklik olamadı. Yine beyaz renkte üretildi.




Birçok kullanıcı haliyle oldukça yüksek fiyatlarla aldıkları Apple ürünlerinin aparatları ile uyum için olmasını istiyor. Ne yazık ki Apple onca ödenen paralara rağmen meraklılarının bu konudaki isteklerine yanıtsız kalıyor.



Ancak şimdi bağımsız bir şirket, siyah renkte AirPods isteyen kullanıcıların bu hayalini gerçeğe dönüştürüyor. BlackPods adındaki bu şirket, AirPods'ları 3 katmanlı mat siyah sıvı kauçuk ile kaplıyor. Böylece iPhone 7 simsiyah ve mat siyah cihaz sahipleri hayallerine kavuşmuş oluyor.




Siyah AirPods'a sahip olmak isteyen kullanıcılar 99 dolar karşılığında kablosuz kulaklıklarını siyah renge dönüştürebiliyorlar. Şayet kulaklıkları daha henüz satın almayan meraklılar için ise kaplanmış AirPods'ları 249 dolar karşılığında satın alabiliyor. Direk siyah AirPods alanlar kaplantanlara göre 9 dolar daha kar etmiş oluyor.




#AirPods
#Apple
#iPhone
#Simsiyah
#Mat siyah
7 yıl önce