|

Apple Beddit'i satın aldı

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple, akıllı saati Apple Watch’a uzun süredir uyku takip özelliği getirmek istiyordu. Bu bağlamda şirket, ilk satın alımını gerçekleştirdi ve uyku takibi konusunda uzmanlaşan Beddit’i satın aldığını duyurdu.

Yeni Şafak
10:53 - 10/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:23 - 17/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
815 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en değerli şirketi Apple, İwatch için Beddit programını satın aldı.
815 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en değerli şirketi Apple, İwatch için Beddit programını satın aldı.

815 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en değerli şirketi olan Apple, akıllı saati Apple Watch’u geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Apple Watch’a yönelik uyku takip konusunda popüler iOS uyku izleme platformu ve donanım üreticisi Beddit'i satın alarak Apple, bu konuda büyük bir atılım yaptı. Bundan sonra Apple için üretim yapacak Beddit, resmi sitesindeki gizlilik politikasını değiştirerek Apple ile aynı yaptı.


WatchOS 4 ve üçüncü nesil Apple Watch’ta kullanıcılara sunulması beklenmeyen Beddit, Apple Watch üzerinden kullanıcıların 24 saat boyunca hareketlerini takip edecek, kullanıcıların uyku düzen ve verimliliklerini de kaydedecek ve İOS’un sağlık uygulamasında kullanıcılara gösterecek.

Satışın ne kadara mal olduğu ve diğer ayrıntılar açıklanmazken Apple’ın zayıf kaldığı bir özelliği de kapatmasıyla piyasa değerini daha da arttırması bekleniyor.



#Apple
#Beddit
#iWatch
7 yıl önce