|

Apple Campus 2'nin son hali görüntülendi

2013 yılında 5 milyar dolarlık bütçe ile yapımına başlanan Apple Campus 2'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 2016 yılının sonunda bitmesi planlanan inşaat, hava koşulları ve yaşanan bazı küçük aksaklıklar nedeniyle hala devam ediyor. Apple Campus 2'nin son görüntüleri ise Matthew Roberts isimli bir YouTube kanalında yayınlandı.

Yeni Şafak
10:36 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Sona yanaşan Apple Campus 2 inşaatının son hali görüntülendi
Sona yanaşan Apple Campus 2 inşaatının son hali görüntülendi

2013 yılında ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yapımına başlanan Apple Campus 2'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Teknoloji devinin yeni merkezinin inşaatı sona doğru hızla yaklaşıyor. 5 milyar dolarlık bütçe ile yapılması planlanan bina 2016 sonuna kadar tamamlanması planlanıyordu. Ancak, hava koşulları ve yaşanan bazı küçük aksaklıklar nedeniyle inşaat süreci halen devam ediyor.



Yeni merkezin içinde fitness salonu, tenis kortu, hobi odası gibi çalışanların verimini artıracak çok sayıda aktivite bulunacak. Apple, çalışanlarının verimine çok önem verdiği için bu gibi detaylara özenle dikkat ediyor.




Apple''ın yeni merkezinin son halini Matthew Roberts isimli bir şahıs görüntüledi. Çektiği görüntüler YouTube kanalında yayınlayan Roberts, inşaatın son durumunu gözler önüne serdi.


  • > 260 bin metrekare çalışma alanı
  • > 712 bin metrekare kampüs alanı
  • > Ar-Ge için ayırılmış bir bölüm
  • > Yer altında bin koltuklu Apple Tiyatrosu
  • > %100 yenilenebilir enerjiyle çalışacak

#Apple
#Apple Campus 2
#Matthew Roberts
#YouTube
7 yıl önce