|

Asus’un yeni Zenbook’u tanıtıldı

Teknoloji dünyasında önemli gelişmelere imza atan Tayvanlı üretici ASUS’un yeni 2 in 1 notebook'u Zenbook Flip S’in tanıtımını gerçekleştirdi. Piyasada ki 2 in 1 notebooklar arasında en ince tasarıma sahip dizüstü bilgisayar, donanım anlamında da Asus meraklılarının beğenisini toplamayı başardı. İşte Asus’un yeni gözdesi ve özellikleri....

Yeni Şafak ve
12:13 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:19 - 29/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Tayvanlı teknoloji üreticisi Asus, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi.
Tayvanlı teknoloji üreticisi Asus, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Tayvanlı teknoloji devi Asus yeni 2 in 1 notebook'u Zenbook Flip S duyuruldu. Zenbook ailesine rekor seviyede bir inceliğe sahip üye kazandıran Asus, notebook piyasasını alt üst edecek gibi görünüyor. 10.9 mm kalınlığında ve 1.1 kilogram ağırlığa sahip bilgisayar, tasarım anlamında önemli gelişmelere imza atmış durumda. Ayrıca inceliği ile ön plana çıkan Zenbook Flip S, donanımı ile de kullanıcılarını mutlu edecek özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Ekran tarafında kullanıcılarına 13.3 inç büyüklüğünde NanoEdge 4K UHD ekran sunan Zenbook Flip S, Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Tasarımı teknolojisini ekran teknolojisine de yansıtmayı başaran teknoloji devi bu dizüstü modelinde ekran kasa oranını yüzde 80’e çıkarmayı başarmış. Ayrıca ErgoLift teknolojisi sayesinde ekranı 360 derece katlayarak cihazı güçlü özelliklere sahip tablete dönüştürmek mümkün oluyor.


Windows 10 işletim sistemi işletim sistemi ile gelen cihazda, Ink, Cortana, Modern Standby gibi teknolojiler bulunuyor. Güvenlik kanadını da boş geçmeyen Zenbook Flip S’te, parmak izi okuyucu teknolojisi de bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak cihazın, ses kanadında Harman Kardon destekli ses sistem yer alıyor ve Asus Pen teknolojisin de bu cihazda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Söz konusu bilgisayar, yukarıda sayılan özelliklerin yanı sıra donanım anlamında da güçlü bir yapı ile geliyor. Intel Core i7 3.5 GHz işlemciye sahip olan notebook, 16 GB LPDD3 RAM (2133 MHz) ve 1 TB SSD depolama alanı ile kullanıcılarına sunuluyor. Ayrıca SSD'nin PCIe 3.0 teknolojisi bellek tarafında cihaz inanılmaz hızlara ulaşabiliyor.


Günümüzde kullanıcılar için artık tercih nedeni olan pil ömrün de de cihaz oldukça iddia. 11.5 saatlik bir batarya ömrü vaat ediyor.

#Asus
#Zenbook
#Flip S
7 yıl önce