|

Beşiktaşlı Marcelo’ya FIFA 17 piyangosu

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Marcelo Guedes'e FIFA 17 sayesinde milli takım şansı doğdu. Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan ve FIFA 17'de değerini katlayan Marcelo, ‘En iyi 10 Brezilyalı futbolcu' listesinde kendine yer buldu.

Yeni Şafak
15:21 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:22 - 29/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
30 yaşındaki Brezilyalı stoper, Beşiktaş'a geçtiğimiz yıl Hannover 96 kulübünden transfer olmuştu.
30 yaşındaki Brezilyalı stoper, Beşiktaş'a geçtiğimiz yıl Hannover 96 kulübünden transfer olmuştu.

Dün akşam aldığı galibiyetle üst üste 2. kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş’ın en önemli oyunlarından birisi de hiç şüphesiz Marcelo Guedes. Kara kartalın geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı, savunmasının belkemiği Marcelo, Spor Toto Süper Lig’in de en başarılı stoperleri arasında gösteriliyor.

Marcelo’nun bu başarısı elbette FIFA 17 performansını da olumlu manada etkiledi. Bildiğimiz üzere FIFA 17’de futbolcuların güç değerleri, performanslarına göre değişiyor. FIFA 17’de değerini katlayan ve ön plana çıkan Beşiktaş’ın stoperi, böylelikle Brezilya Milli Takımı’nın aday kadrosuna girmeyi başardı.


Fakat Marcelo’nun adaylığı için maçlardaki performansı değil, FIFA 17’deki yüksek puanı baz alındı. Fox Sports’ta yer alan habere göre, Marcelo’nun bu futboluyla Brezilya Milli Takımı’na gitmeyi hak ettiği vurgulandı.

Maçlardaki performansının ve FIFA 17’deki yükselişinin yanı sıra, Marcelo’nun ‘En iyi 10 Brezilyalı futbolcu’ listesinde bulunmasının da milli takıma seçilmesi için önemli bir etken olduğu ifade ediliyor.

#Beşiktaş
#Marcelo
#FIFA 17
7 yıl önce