|

CS:GO'nun efsane haritası Dust2 güncelleniyor

Dünyanın en çok oyuncuya sahip online oyunlarından birisi CS:GO’ya önemli Dust2 güncellemesi geliyor. Valve, Counter Strike: Global Offensive’de oyuncuların en çok seçtiği haritalardan Dust2’yi güncelleyeceğini duyurdu.

Yeni Şafak
10:53 - 11/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:10 - 11/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Valve'ın paylaştığı yeni Dust2 haritasından bir ekran görüntüsü.
Valve'ın paylaştığı yeni Dust2 haritasından bir ekran görüntüsü.
Counter Strike serisinin en eski haritalarından olan De_Dust yıllardır oyunun en favorisiydi. Bu harita diğerlerine göre biraz daha büyüktü, bu nedenle De_Dust’ın biraz daha küçük versiyonu olan
Dust2
ortaya çıktı.
Dust2
temel olarak oyuncuların birbirlerini daha kolay bulması ve aksiyonun daha yoğun yaşanması için tasarlanmıştı. Counter Strike’ın en son versiyonu CS:GO da bu ikonik haritayı korumuş ve oyunculara sunmuştu.

Valve, bu yılın ilk aylarında Dust2 haritasını rekabetçi eşleştirmelerinden kaldırmış ve hiçbir açıklama yapmamıştı. Bu değişikliklerin nedeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşık 7 aydır Valve, Dust2’yi geliştirmeye çalışıyormuş. Firma durumu resmi twitter hesabından aşağıdaki şekilde duyurdu.


Yayınlanan mesajda güncellenemenin detayları ve nelerin değişeceği hakkında bilgi bulunmuyor. Ancak yeni Dust2 haritası önümüzdeki günlerde beta olarak test edilmeye başlayacak.

#Valve
#Dust
#CSGO
#Dust2
6 yıl önce