|

Fenerbahçe Galatasaray eSpor derbisi sonuçlandı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ilk resmi eSpor derbisi sonuçlandı. League of Legends oyunu ile oynanan derbide iki ekipte dengeli bir başlangıç yapmış oldu.

Yeni Şafak
10:02 - 30/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:04 - 30/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

İki ezeli ekibin ilk resmi eSpor derbisi League of Legends için yapıldı ve maç sonucu belli oldu. 1-1 sona eren maç ile her iki takım dengeli bir başlangıç yapmış oldu. Galatasaray'ın Broken Blade adlı oyuncusu ilk kanı alarak gerilimi yükseltmek adına ilk adımı atmış oldu.



League of Legends dünya çapında binlerce oyuncunun oynadığı bir oyun ve oyunun kendi iç dinamikleri var. Bunlardan bazıları kan almak, ejder almak… Ejder alan takım daha avantajlı konuma gelebiliyor. İki ezeli ekibin karşılaşmasında ejderi ilk alan takım ise Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'den Frozen adlı oyuncu Baron güçlendirmesini çaldı ve bu güçlendirmenin ardından gelen 5 puan ile Fenerbahçe ilk yarıyı galibiyetle bitirdi. İkinci yarıda taktiksel açıdan biraz sıkıntı yaşayan Fenerbahçe kule altında çeşitli dezavantajlar ile karşılaşınca Galatasaray avantajı ele geçirdi ve ikinci maçın sahibi oldu.



Bu sonuçlarla maç 1-1 sona ererken iki ekipte gruptaki puanlarını 3'e çıkardı. Bir sonraki maçta Fenerbahçe, Dark Passage ile oynarken Galatasaray da Galakticos ile kapışacak.










#Fenerbahçe
#Galatasaray
#eSpor
7 yıl önce