|

Flappy Bird’ün yapımcısından yeni oyun

2014 yılında dünyada büyük bir yankı uyandıran ve fenomen haline gelen Flappy Bird oyununun yapımcısı yeni bir oyunla geliyor. Vietnamlı Dong Nguyen iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak yayınlanan Ninja Spinki Challenges isimli oyununu duyurdu

Yeni Şafak
12:21 - 28/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:23 - 28/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Ninja Spinki Challenges oyunu iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ücretsiz olan oyunda reklamlar olduğunu belirtelim.
Ninja Spinki Challenges oyunu iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ücretsiz olan oyunda reklamlar olduğunu belirtelim.

İlk olarak iPhone 5 için 5 Mart 2013'te piyasaya sürülen fakat yapılan küçük bir güncelleme sonrası Amerika ve Çin gibi ülkelerde en çok bedava indirilen oyunlar listesine girmeyi başaran Flappy Bird oyununun yapımcısı Vietnamlı Dong Nguyen yepyeni bir oyunla geliyor.



  • Vietnamlı Dong Nguyen Twitter hesabindan attığı tweette “Sorry Flappy Bird users, 22 hours from now, Flappy Bird will be taken down. I can't take this anymore” diyerek dünyanın ve medyanın dikkatine katlanamadığından dolayı oyunu 22 saat sonra kaldıracağını duyurmuş, milyonlarca oyuncusunu bulunan Flappy Bird oyununu 9 Şubat 2014 tarihinde tüm platformlardan silmişti.

Vietnamlı Dong Nguyen geçtiğimiz ayın sonunda Swing Copters 2 oyunuyla tekrar gündeme gelmişti. Bu oyunun üzerinden çok süre geçmeden iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak yayınlanan Ninja Spinki Challenges oyununu yayınlayan Dong, Flappy Birds'te olduğu gibi hem oldukça zorlayıcı hem de bağımlılık yaratan bir yapıya sahip bu oyunuyla bakalım yeniden popüler olabilecek mi?



Japonya merkezli oyun geliştiricisi Obokaidem iş birliğinde geliştirilen oyun süreli oynanış yapısıyla dikkatleri üstüne çekiyor. 6 adet mini oyundan sonra daha da zorlaşan 30 bölümden oluşan oyunda bir Ninja olmak için çeşitli eğitimler tamamlanıyor. Oyunu ücretsiz olarak iOS ve Android uygulama marketlerinden indirebilirsiniz.





#Dong Nguyen
#Flappy Bird
#Swing Copters 2
#Ninja Spinki Challenges
7 yıl önce