|

Galaxy S8 en detaylı haliyle görüntülendi

Samsung’un Nisan ayı içerisinde tanıtması beklenen yeni amiral gemisi için yeni görseller ortaya çıktı. Telefon kılıfı üreticisi olan bir firma Galaxy S8’e ait olan görselleri yayınladı.

Yeni Şafak
10:42 - 14/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:46 - 14/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Samsung Galaxy S8'e ait en net görseller bir telefon kılıfı üreticisi tarafından yayınlandı. Özellikle Note 7 skandalı sonrası sızıntılarla başı dertte olan Samsung, büyük bir titizlilik içerisinde çalışmalarına devam ettiğini açıklamıştı. Fakat internette Samsung Galaxy S8'e ait olduğu iddia edilen 3 kılıf görseli

.



Yayınlanan görseller incelendiğinde ekran – kasa oranı “home” butonunun yokluğu nedeniyle yükselmiş gözüküyor. Bunun dışında telefonun tamamen ekranla kaplı olduğu görülüyor. Daha önce iddia edilen parmak izi sensörünün Galaxy S8'in ekran altına konumlandırıldığı bu yeni çıkan görsellerle daha net tespit ediliyor. Bu arada iPhone 7 de olmayan 3.5 mm jak girişi Samsung Galaxy S8 üzerinde yer alıyor. Galaxy S8'in açılardan baktığımızda ise Micro-USB'ye yer verdiğini görüyoruz. Cihazın arka kapağında çift kamera yer alıyor. Önceki modellerde kameranın sağ tarafına konumlandırılan flaş ve kalp ritmi sensörünün üste taşındığı görülüyor. Cihazın sağ tarafında hiçbir tuşa yer verilmedi ve tüm tuşların sola alındığı görülüyor.






Söz konusu görsellerin kesin olarak

Samsung Galaxy S8

için olduğunu söylemek için henüz erken fakat benzer çalışmaların arka arkaya çıkması nedeniyle bu görünüşe sahip olacağını söyleyebiliriz. MWC 2017'de sınırlı cihazla görücüye çıkacağı iddia edilen Galaxy S8'le ilgili detaylar için bir süre daha beklemek gerekiyor.





Samsung Galaxy A serisi için Nougat güncellemesi yayınlayacak Galaxy serisine güncelleme geliyor


#Samsung Galaxy S8
7 yıl önce