|

Galaxy S8 mini bekleyenlere kötü haber

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un küçük telefon severlere özel çıkartacağı söylenen S8 modeli için kötü haber geldi. Bir Twitter kullanıcısının Samsung mühendisinden aldığı bilgiye göre firmanın S8 mini modeli üzerinde herhangi bir çalışması bulunmuyor.

Yeni Şafak
10:55 - 8/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:32 - 8/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Samsung'ta çalışan bir mühendisten alınan bilgiye göre küçük telefon severlerin beklediği S8 mini hakkında firmanın bir hazırlığı bulunmuyor.
Samsung'ta çalışan bir mühendisten alınan bilgiye göre küçük telefon severlerin beklediği S8 mini hakkında firmanın bir hazırlığı bulunmuyor.

Samsung, Galaxy S8 modeli ile ciddi satış rakamlarına ulaşarak kullanıcısının beğenisini ve güvenini yeniden kazanmayı başardı. Ayrıca Note severleri de unutmayan firma, Note 7 fiyaskosundan sonra yeni Note 8 cihazı içinde çalışmalarını hızla yürütmeyi sürdürmekte.

Geçtiğimiz günlerde ise bazı kaynaklar, Samsung’un küçük ekran seven kullanıcılarına hitap eden bir Galaxy S8 mini üzerinde çalıştığını ifade ediyordu. Söz konusu bilgiye göre S8’in mini modeli, 32 GB’lık dahili hafızaya, 4 GB RAM’e, 5,3 inçlik Infinity Display ekrana, 12 megapiksel Çift kameraya ve Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisine sahip olacağı yönünde idi.

Lakin bir Twitter kullanıcısının bir Samsung mühendisinden elde ettiği bilgiye göre, firmanın bu yönde bir çalışması bulunmuyor. Hatta hazırlığının dahi bulunmadığı ifade ediliyor. Şayet mühendisin belirttiği bilgi doğru ise mini kullanıcıları için hayal kırıklığı olacak. Henüz konuya ilişkin Samsung kanadından bir açıklama gelmezken söz konusu cihazın çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu haline gelmeye başladı.

#Samsung
#Galaxy S8
#Twitter
#S8 mini
7 yıl önce