|

Galaxy S8 nisan ayı içerisinde çıkabilir

Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S8 hakkında çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre nisan ayının üçüncü haftası içinde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak
10:50 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:54 - 11/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Samsung'un üzerinde çalıştığı ve büyük önem verdiği Galaxy S8 hakkında son dönemde ortaya çeşitli iddialar atılmaya devam

. Çeşitli kaynaklara göre, Güney Koreli şirket yeni gözde telefonunu nisan ayının üçüncü haftası içinde piyasaya sürecek. Nisanın üçüncü haftası ayın 17'sinde başlıyor ve 23'ünde sona eriyor. Daha önce de akıllı cihazın 18 Nisan tarihinde çıkabileceği iddia edilmişti.



Samsung şirketi tarafından daha öncesinde 26 Şubat tarihi, tanıtım için işaret edilmişti. Güney Koreli şirketin geçmiş yıllarda olduğu gibi Barselona'da düzenlenecek bir Unpacked etkinliğiyle S8'i tanıtması olası gözüküyor. Samsung'un 2017 Mobil Dünya Kongresi'nden bir gün önce tanıtım yapması da bekleniyor. Bu ayrıntı dikkate alındığında Samsung'un bu yıl tanıtım ile piyasaya süreceği tarih aralığında 7 haftalık bir boşluk bırakacağı yorumu yapılıyor. Samsung'un böyle bir planlama yapmasındaki sebeplerden en önemlisinin Galaxy Note 7 ile yaşanan problemlerle tekrar karşılaşmama isteğinin rol aldığı söyleniyor.



Güney Koreli şirketin 60 milyon telefon satışını kendine hedef koyduğu ve mart ayı içerisinde geniş ölçekli üretime başlayacağı ifade ediliyor. Gelişmeleri Mart ayı içerisinde net olarak öğrenebileceğimizi söylemek mümkün.








#Samsung
#Galaxy S8
7 yıl önce