|

Galaxy S8’e büyük rakip

Son dönemde telefon piyasasını alt üst eden Çinli telefon üreticisi Oppo, güçlü bir telefon ile kullanıcılarının karşısına çıkmayı planlıyor. OnePlus 5 isimli cihazı ile piyasayı sallamayı hedefleyen firma, yine Android kullanıcılarını fiyatı ve performansı ile mest edecek.

Yeni Şafak
14:22 - 11/04/2017 Salı
Güncelleme: 14:25 - 11/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Özellikleri ile Android cepesini sallayacak.
Özellikleri ile Android cepesini sallayacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S8 modeli ile ön sipariş rekorları kırmaya devem ediyor. Fakat Android’in diğer cephesinde özellikleri ve tasarımı ile Samsung’a rakip Çinli telefon üreticisi bir cihazın daha hazırlıklarını tamamlıyor.

Son dönemde telefon piyasasını alt üst eden Çinli telefon üreticileri, fiyat performans cihazları ile Android kullanıcılarını etkilemeyi başarıyor. Şimdi ise Oppo, yeni OnePlus 5 modeli ile Galaxy S8’e rakip olacak gibi görünüyor. Çerçevesiz bir ekran sahip olacak cihazda, fiziksel home butonu kalkıyor ve parmak izi okuyucu Galaxy S8’de olduğu gibi telefonun arkasına taşınıyor. Ayrıca tasarım haricinde donanım olarak da güçlü olacak Oppo OnePlus 5, 6GB RAM’e sahip olacak. Bildiğiniz gibi 6GB RAM şuana kadar telefonların standardına yerleşmiş durumda değil, firmalar konjonktürel olarak bu donanıma ait seri üreterek piyasaya sürüyor.


Samsung’un Galaxy S8 modelinden aşağı kalmayan telefon, Snapdragon 835 işlemciden gücünü alacak. 2K ekran desteği ile birlikte cihaz, 23 MP’lik arka, 12 MP’lik ön kamerayı üzerinde barındıracak.

Ayrıca 3500 - 4000 mAh arasında kullanıcılarına güçlü bir pil deneyimi sunacak OnePlus 5, 500 doların altında bir fiyat etiketi ile tüm meraklılarının yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

#Samsung
#Oppo
#OnePlus 5
#Snapdragon
7 yıl önce