|

Instagram'a yeni özellik geliyor

Sosyal medyanın en çok kullanılan fotoğraf ve video platformlarından Instagram iOS kullanıcıları için yeni bir özelliği test etmeye başladı. 3D Touch özelliği olan iPhone'larda test edilen özellik ile videolar artık ileri ve geriye doğru oynatılabiliyor.

Yeni Şafak ve
14:59 - 22/10/2017 Pazar
Güncelleme: 17:29 - 22/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Popüler sosyal medya platformu Instagram'a eklenen bu özellik sayesinde, izlemek istediğiniz videoların gereksiz görülen kısımları kolayca geçilebilecek.
Popüler sosyal medya platformu Instagram'a eklenen bu özellik sayesinde, izlemek istediğiniz videoların gereksiz görülen kısımları kolayca geçilebilecek.

Facebook tarafından satın alındıktan sonra bir çok yenilik getirilen Instagram, iOS kullanıcıları için yeni bir özelliği test etmeye başladı.

Instagram, iPhone 6s ile beraber kullanıma giren 3D Touch teknolojisini videolarda farklı bir şekilde kullanacak.

Videolarda ileri-geri oynatma özelliği

Bir dakikalık videolar yüklenebilen platform'da kullanıcıların en yakındığı konulardan birisi videoları ileri veya geri oynatma özelliğinin olmamasıydı. Yeni test edilmeye başlanan özellik ile beraber 3D Touch olan iPhone'larda videolar ileri oynatılabiliyor.


Yukarıdaki videoda gördüğünüz gibi videoyu açtığınız zaman üstüne biraz sert bastırarak videoyu ileri-geri oynatabiliyorsunuz.

Test aşamasındaki özelliğin hangi modelleri kapsayacağı, Android cihazlar için geçerli olup olmayacağı ve ne zaman yayınlanacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.



#Instagram
#Video
#sosyal medya
6 yıl önce