|

iPhone 7'nin kırmızısı yolda

ABD'li teknoloji devi Apple'ın, önümüzdeki aylarda düzenleyeceği konferansta tablet haricince iki ürün daha tanıtması bekleniyor. Bu ürünler arasında küçük iPhone kullanıcıları için yeni bir SE modeli bulunurken, Mac Otakara'nın sızdırdığı bilgiler doğrultusunda kırmızı iPhone 7 modelinin tanıtılacağı da iddia ediliyor.

Yeni Şafak
11:31 - 21/02/2017 Salı
Güncelleme: 11:51 - 21/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modeli geleceği iddia ediliyor.
Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modeli geleceği iddia ediliyor.

Apple önümüzdeki aylarda yepyeni bir tablet modelini tanıtmaya azırlanıyor. Tabi ki bu konferansta bir tek tablet tanıtımı ile yetinmeyecek. . iPhone 7 için uzun süredir beklenen bir modeli de görücüye çıkaracağı söylentiler arasında yerini alıyor.



Tablet haricinde ilk beklentiler, Apple'ın küçük telefon kullanıcıları için piyasaya sürdüğü iPhone SE Modelinin yenilenmiş hali olduğu yönünde. iPhone SE modelinin bildiğiniz gibi 16 GB ve 64 GB'lık versiyonları bulunuyordu. Şimdi ise Apple bu cihazın 128GB'lık modelini de SE kullanıcıları ile buluşturmayı planlıyor.



Fakat Mac Otakara tarafından sızdırılan bilgiye göre Apple, kullanıcılarına yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Bu yeni sürpriz Product RED ismi ile kırmızı renge sahip iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri olacağı yönünde. Yani Apple 5 Haziran'da düzenleyeceği konferansta kırmızı renk iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtımı yapacağı iddia ediliyor.



Kırmızı iPhone 7 hakkında kesin bir bilgi henüz yer almıyor. Bu bilginin doğrulu 5 Haziran'daki konferansta kesinleşecek.





#iPhone
#iPhone SE
#Apple
#iPhone 7
#Tablet
7 yıl önce