|

iPhone kullanıcılarına nefes aldıracak güncelleme

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Twitter, depolama alanı sıkıntısı çeken kullanıcılarını memnun edecek bir güncelleme ile geliyor. Bu yeni güncelleme ile kullanıcılar, ön belleğe alınmış içerikleri hızla silebilecek.

Yeni Şafak
14:10 - 11/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:12 - 11/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Yayınlanan güncelleme ile Twitter'dan, iPhone kullanıcılarını ilaç gibi güncelleme.
Yayınlanan güncelleme ile Twitter'dan, iPhone kullanıcılarını ilaç gibi güncelleme.

İnsanların kullandığı sosyal medya platformları gelişen teknoloji ve genişleyen boyutları ile mobil cihaz kullanıcılarını çoğu zaman zor durumda bırakıyor. Günün büyük bir bölümü bu platformlarda geçiren kullanıcılar, gün içerisinde binlerce içerikle muhatap oluyor ve bu etkileşim yüzünden sosyal medya kullanıcılarının mobil cihazlarında depolama alanı sıkıntısı yaşanıyor.



Günümüzde ise teknoloji devleri, maliyeti düşürmek için cihazlarında düşük kapasiteye sahip depolama alanı kullanıyor. Fakat bu duruma çare olarak bir çok telefon üreticisi, kullanıcılarının sıkıntı çekmemesi için cihazlarına hafıza kartı desteği sunuyor ama hem hafızayı düşük tutup hem de hafıza kartı desteği vermeye Apple, iPhone kullanıcılarını oldukça zor durumda bırakıyor. Özellikle 16GB depolama alanına sahip iPhone kullanıcıları, bu konuda oldukça zor anlar yaşıyor.



Yeterli depolama alanı bulunmayan kullanıcılara ise Twitter, 6.7.31 isimli güncellemesiyle birlikte çözüm getirmeyi hedefliyor. Yayınlanan güncelleme ile önbelleğe alınmış içerikleri hızla silmek mümkün hale geliyor. Bunun için Twitter kullanıcılarının tek yapması gereken genel ayarlar kısmına gitmek ve medya depolama seçeneğinin altından ön belleği temizlemek. Bu güncelleme sayede depolama alanında sıkıntı yaşayan kullanıcılar, bir nebze kendilerine depolama alanlarını boşaltmış olacaklar.



#iPhone
#Apple
#Twitter
#Sosyal medya
7 yıl önce