|

İşte Volkswagen’in her sınıfa hitap eden aracı

Alman otomotiv devi Volkswagen, meraklılarının ilgisini çekecek bir kompakt crossover bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tiguan’ın bir küçük versiyonu olan T-Roc adındaki yeni model, her sınıf araç severin ilgisini üzerine toplayacak gibi görünüyor.

Yeni Şafak
11:56 - 3/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:17 - 3/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Alman otomotiv devi Volkwagen'in yeni modeli T-Roc, tüm Volkwagen severlere hitap edebilecek.
Alman otomotiv devi Volkwagen'in yeni modeli T-Roc, tüm Volkwagen severlere hitap edebilecek.

Otomotiv pazarında en fazla satış rakamlarına ulaşmayı başaran Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni bir kompakt crossover modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 3 yıl önce T-Roc adındaki aracın konsept tasarımını Volkswagen meraklılarına sunan firma, yayınladığı bir video ile kullanıcılarına T-Roc’un tanıtım tarihini açıkladı.

İlk kez Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tüm Volkswagen severlere tanıtılacak olan kompakt crossover model, Renault Captur, Opel Mokka X, Toyota C-HR gibi modellerle aynı sınıfta yerini alacak.


Volkswagen Tiguan’ın adeta küçük bir versiyonu olarak karşımıza çıkan bu araç, bazı özelliklerini firmanın beğenilen modeli Golf ile paylaşacak. Dijital bir ekrana sahip olacak bu araç Nissan Juke ve Renault Captur gibi rakiplerine nazaran daha geniş bir iç hacmine sahip olacağı düşünüüyor.


Tasarım anlamında oldukça şık bir yapıya sahip olan T-Roc, 1.0 ile 1.5 benzinli ve 1.6 ile 2.0 dizel motor seçenekleri ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.


#Volkswagen
#T-Roc
#Kompakt crossover
7 yıl önce