|

LG V30 tasarımı ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji şirketi LG, G6 modelinden sonra gelecek olan üst seviye telefonu V30’un tasarımı ortaya çıktı. Kızaklı yapısıyla altından ikinci bir ekran çıkacak olan telefonun Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor.

Yeni Şafak ve
11:39 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:40 - 29/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
LG V30'un Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor.
LG V30'un Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz ay satışa çıkan LG G6’dan sonra Güney Koreli teknoloji devi LG, yeni bir üst seviye akıllı telefon tasarımı yaparak önümüzdeki aylar satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Evleaks editörü Evan Blass’ın özel haberine göre LG V30, kızaklı bir yapıya sahip olacak. Dahası alttan gelen kısımda ikinci bir ekran yer alacak. Bu ekran üsttekinden bağımsız olarak çalışabilecek.


Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan LG, 2015’ten bu yana ilk çeyrek ve son çeyrekte olmak üzere iki farklı üst segment telefonu piyasaya sürüyor. Gerisi telefonlar Mart ayında satışa sunulurken V serileri ise Eylül ayında kullanıcısına sunuluyor.

Hali hazırda satışta olan G6 ile yeni bir tasarım anlayışını da beraberinde getiren LG, anlaşılan o ki bu yenilikçi tasarım anlayışını V30’a da yansıtacak. Zira bugün çok ciddi iddialarla beraber V30’un tasarımı hakkında ipucu veren yeni görseller paylaşıldı.

#LG
#V30
7 yıl önce