|

Muayene raporlarına göre en iyisi Audi

Alman Araç Muayene Kurumu DEKRA’nın her yıl hazırladığı araç muayene analiz raporları açıklandı. Yaklaşık 15 milyon araç üzerinden yapılan çalışmada Audi A6, kullanılmış otomobillerin girdiği muayenelerden aldığı başarılı sonuçlara göre 2017’nin en iyi otomobili seçildi. Audi’nin TT ve Q5 modelleri de kendi sınıflarının en iyileri oldular.

Yeni Şafak
11:59 - 29/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Audi A6, geçtiğimiz sene Türkiye'de bin 785 adet sattı.
Audi A6, geçtiğimiz sene Türkiye'de bin 785 adet sattı.

Araç muayene kurumu DEKRA'nın bu yıl 10. kez açıkladığı, kullanılmış otomobillerin kusur ve hatalarının incelendiği Kullanılmış Otomobil Raporu, iki yıl boyunca 11 segmentten yaklaşık 15 milyon otomobilin muayenesiyle gerçekleşti.



Her segmentten en az kusurlu kullanılmış otomobillerin araç muayene verilerine dayanarak hazırlanan raporda, Volkswagen grubuna bağlı Audi'nin E segmenti lüks aracı Audi A6 tüm araçlar içerisinde en az kusurlu araç seçilerek, 15 milyon araç arasında 1. oldu.



Kullanılmış otomobil satın almak isteyenlere önemli bir referans olarak kabul edilen raporda tüm sınıflar arasında en iyi otomobil (Best of All Classes) olan Audi A6'nın yanı sıra, Audinin diğer iki modeli de ödül kazandı. Audi TT spor otomobil/cabrio sınıfının en iyi kullanılmış otomobili olurken Q5 ise SUV modeller arasında birinciliğe yerleşti.









#Audi A6
#Audi Q5
#Audi TT
7 yıl önce