|

Need for Speed Payback’in duyurusu yapıldı

Popüler yarış oyunu Need for Speed hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. EA Games, serinin yeni oyunu Need for Speed Payback'i duyurdu. 10 Kasım'da genel satışa sunulacak oyundan ilk görüntüler de geldi...

Yeni Şafak
15:41 - 4/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Need for Speed Payback, Origin üzerinde Standart ve Deluxe sürüm olmak üzere iki farklı fiyattan ön siparişe sunuldu.
Need for Speed Payback, Origin üzerinde Standart ve Deluxe sürüm olmak üzere iki farklı fiyattan ön siparişe sunuldu.

Yarış oyunları denince akla gelen ilk isim şüphesiz Need for Speed olur. Kısaca NFS olarak adlandırılan efsane oyun, yıllardır en sevilen yarış oyunlarının başında geliyor. İlk olarak 1994 yılında hayatımıza dahil olan NFS’nin son serisi 2015 yılında piyasaya çıkmıştı. EA Games, 2 yıl süren suskunluğunu bozdu ve yeni oyunuyla karşımıza çıktı.

Yapımcılığını Ghost Games’in üstlendiği oyunun adı Need for Speed Payback. 10 Kasım’da genel satışa sunulacak oyun, PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için tasarlanıyor.


Need for Speed Payback’i oynayanlar, eski bir sokak yarışçısı olan Tyler Morgan karakteriyle hareket edecek. Oyunun hikayesine göre Morgan, düşmanları tarafından kumpasa düşürülüyor ve sürgüne zorlanıyor. Oyuncuların yapması gereken ise kendi ekibini yeniden kurup The House adı verilen karteli yıkmak. Oyunun adı da buradan geliyor: Payback (ödeşme).

Fortune Valley’de geçen oyunda sürat, drag, yarış, drift ve off-road olmak üzere 5 farklı otomobil sınıfı bulunuyor. Oyuncular istediği otomobil üzerinde kendi garajında değişiklikler yapabiliyor. Bildiğimiz üzere Need for Speed’i diğer oyunlardan ayıran en önemli özelliği de modifikasyon.

Oyuna getirilen başka bir yenilikte ise oyuncular, terk edilmiş otomobilleri bulup satın alabilecek ve o araçlara yeni bir şans verebilecek.

Bilgisayarda oynamak isteyenler için Need for Speed Payback’in sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı. Fakat bilgisayarına güvenenler şimdiden Origin üzerinden ön sipariş verebilir.

Fiyatlar şu şekilde:
  • Standart versiyon – 59.99 euro
  • Deluxe edition – 79.99 euro
#Need for Speed Payback
#Oyun
7 yıl önce