|

Nintendo Switch için özel FIFA oyunu geliyor

Nintendo'nun yenilikçi oyun konsolu Switch için ABD'li video bilgisayar oyunu üreticisi ve yayımlayıcısı Electronic Arts özel bir FIFA oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı.

Yeni Şafak
13:47 - 14/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:49 - 14/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Nintendo konsonlarında görülen AAA (en üst kalite) oyunlar, Nintendo Switch için çoğunlukla çıkarılmıyor. IGN'de bugün yayımlanan habere göre EA'den Patrick Söderland, Nintendo Switch için özel bir FIFA üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Nintendo Switch için çıkacak olan FIFA'nın FIFA 18 mi olacağı yoksa farklı bir isim ile mi piyasaya sürüleceği ise belirtilmedi.



Nintendo'nun 3 Mart'ta piyasaya süreceği "Switch" isimli konsolu, video oyun tutkunlarını şimdiden heyecanlandırırken üst kalite oyunların yeni nesil konsol için çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu. Nintendo Switch'in portatif olması ile dilediğimiz yerde kaliteli bir FIFA deneyimi yaşatması, oyun severlerin beğenisini kazanacaktır. Eğer EA Sports, Switch için geliştireceği FIFA'yı, FIFA 18 ayarında yapmayı başarabilirse, Nintendo Switch satışları artabilir, her iki şirkette bu işten karlı çıkabilir.



Nintendo Switch için FIFA'nın ne zaman çıkacağı tam açıklanmasa da konu hakkında paylaşılan videoda yeni oyunun 2017 içerisinde çıkarılacağı bilgisi verilmiş. Aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz. (İngilizce)





Nintendo'nun taşınabilen ve tablet olarak da kullanılabilen oyun konsolu Nintendo Switch, 3 Mart'ta ABD'de 300 dolar, İngiltere'de 280 sterlin'lik fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Oyunseverler, kontrol cihazları 'Joy Con' isimli aparata takarak TV'de de oyun keyfini yaşayabilecek.



#Nintendo Switch
#FIFA
7 yıl önce