|

Note 8’in şeması sızdı

Samsung severlerin merakla beklediği phablet cihaz Note 8’in görsel şeması sızdırıldı. Yayınlanan görsele bakıldığında firmanın cihazında çift kamera ve çift hoparlörler en çok dikkat çeken ayrıntılar arasında yerini aldı. Ayrıca parmak izi okuyucusu ne yazık ki kullanıcıların beklentilerinin tersine gelecek gibi görünüyor.

Yeni Şafak
15:42 - 12/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:51 - 12/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Samsung'un yeni phableti Note 8'in görsel şeması sızdırıldı.
Samsung'un yeni phableti Note 8'in görsel şeması sızdırıldı.

2016 yılına Note 7 telefonu ile damgasını vuran Samsung, bu yıl yaşadığı talihsiz olayı tüm kullanıcılarına unutturmak için söz vermişti ve sözünü tutmak için kollarını sıvadı.

Bu yılın sonbaharında teknoloji devinin kullanıcılarının gönlünü alacağı telefonu Note 8’i tanıtması bekleniyor. Özellikle tanıtım zamanı yaklaştıkça Samsung’un yeni göz bebeği phablet telefonu hakkında sızıntı bilgiler ve görseller sızmaya başladı. En son yayınlanan şema görseline göre firmanın yeni yeni telefonu çift kameraya ile geldiği görünüyor. Bununla birlikte parmak izi okuyucusunun da telefonun arka kısmına yerleştirilmiş. Fakat yayınlanan görsel şema da telefona ait yeni bir ayrıntıda gözlerden kaçmıyor. Özellikle HARMAN firmasını satın aldıktan sonra cihazlarındaki kulaklık ve ses sistemlerine özen gösteren Güney Koreli teknoloji devi, yeni phablet cihazında da çift hoparlörler dikkatleri çekmeyi başarıyor.



Güney Koreli teknoloji üreticisi bir önceki Note serisinde yaşadığı skandal olayın ardında bu cihazı şansa bırakmak dahi istemiyor. Başarılı bir kompakt tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkması umut edilen firma tüm yaşananları kullanıcılarının hafızasında adeta kazımak için elinden geleni yapıyor. Tabi ki şunu da belirtmekte fayda var. Söz konusu şema Samsung tarafından resmi onaylı değil.

#Samsung
#Note 8
#phablet
7 yıl önce