|

Renault Fransa'da inovasyon laboratuvarı açtı

Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra Renault, "Le Square" olarak adlandırdığı inovasyon laboratuvarını Paris'te açtı. Yeni laboratuvarın açılışıyla, Renault'un yeni çalışma tarzları belirlemeyi ve araçların gelecekte ulaşabileceği noktayı keşfetmeyi amaçladığı ifade edildi.

Yeni Şafak
17:56 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:58 - 13/03/2017 Pazartesi
AA
Renault
Renault

Merkezi Fransa'nın başkenti Paris yakınlarındaki Boulogne-Billancourt yerel idaresinde bulunan otomobil üreticisi Renault, Paris'teki inovasyon laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi.



Renault Grubu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD'nin Silikon Vadisi ve İsrail'in Tel Aviv şehrindeki laboratuvarlarından sonra Renault, "Le Square" olarak adlandırdığı inovasyon laboratuvarını Paris'te açtı.



Japon otomobil üreticisi Nissan'ın katkı sağladığı ve 2011'de Silikon Vadisi'nde açılan laboratuvar, sürücüsüz araç ve internet erişimli araç teknolojileri ve hizmetleri üzerinde yoğunlaşırken, 2016'dan bu yana Tel Aviv'de faaliyet gösteren laboratuvar ise satış sonrası aksesuar, elektrikli araç ve siber güvenlik alanlarına odaklanıyor.



Renault Nissan Ortaklığı'nın ileri mühendislikten sorumlu Global Direktörü Pierrick Cornet, yaptığı açıklamada, Renault'un 100 yılı aşkın süredir araç ürettiğini belirterek, araç endüstrisinin çok hızlı değiştiğini ve bu alanda öncülük yapmak ve yeni teknolojiler üzerinde çalışarak sürekli yenilikler getirmek zorunda olduklarını, böylece müşterilerine en iyi hizmeti sunabileceklerini ifade etti.


#Renault
#Fransa
#Paris
7 yıl önce