|

Samsung Galaxy C5 Pro satışa çıktı

Yaklaşık iki ay önce Galaxy C7 Pro modelini tanıtan Samsung, C7 Pro'nun biraz daha ufak bir modeli olan Galaxy C5 Pro modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

Yeni Şafak
15:19 - 8/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:21 - 8/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Samsung Galaxy C5 Pro'nun fiyatı 360 dolar civarında.
Samsung Galaxy C5 Pro'nun fiyatı 360 dolar civarında.

Samsung Galaxy C serisine yeni bir üye katıldı. Galaxy C7 Pro'da olduğu gibi herhangi bir açıklama yapmadan piyasa sürülen Samsung'un yeni orta seviye telefonu Galaxy C5 Pro, Çin'de düzenlenen Samsung Forum etkinliğinde görüntülendi.



Bugün satışa sunulan Galaxy C5 Pro, selefi Galaxy C7 Pro ile benzer özellikler içeriyor. Gücünü 2.2GHz hızındaki Cortex-A53 işlemcili Snapdragon 625 yonga setinden alan cihaz GPU tarafında ise Adreno 506 kullanıyor. Sistemini 4GB RAM'le destekleyen C5 Pro, tasarım anlamında klasik Samsung hatlarını koruyor.


64GB dahili depolama alanının yanı sıra MicroSD kart desteğine de sahip telefon, Samsung Pay destekli parmak izi okuyucuya sahip. Hem önde, hem de arkada 16 MP'lik iki kameranın bulunduğu cihaz 30 fps'de Full HD video kaydı yapabiliyor.



Samsung'un şık metal tasarımıyla dikkat çeken ve Çin pazarına özel olarak tasarlanan Galaxy C Pro serisinin yeni üyesi Samsung Galaxy C5 Pro, sadece Çin'de değil Amerika ve Avrupa'da da satışa sunulacak.



Şu anda yalnızca Çin'de satışa sunulan telefonun fiyatı yaklaşık 360 dolar olarak belirlenmiş. Göl mavisi, akağaç yaprağı ve toz gülü olmak üzere toplamda 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Galaxy C5 Pro şık metal tasarımıyla dikkat çekiyor. Cihazın yakın zamanda Amerika ve Avrupa'da da satışa sunulması bekleniyor.



#Samsung
#Galaxy C7
#Galaxy C5
7 yıl önce