|

Samsung Galaxy S8'in Türkiye fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy S8 ve S8+'ın Türkiye'de satışa sunulacağı fiyat açıklandı. Ana ekran tuşunda 3D Touch, sanal asistan Bixby ve masaüstü deneyimi sunan DeX ile Samsung adına ilklerin telefonu olan Galaxy S8, dudak uçuklatan fiyat etiketine sahip.

Yeni Şafak
09:18 - 30/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:19 - 30/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S8, 21 Nisan'da satışa çıkıyor.
Samsung Galaxy S8, 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi S8 ve S8+, dün akşam düzenlenen etkinlikte resmen tanıtıldı. Şık tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, Samsung'un gelmiş geçmiş en iyi akıllı telefonu olmayı hak ediyor.



Ana ekran tuşunda 3D Touch, sanal asistan Bixby ve masaüstü deneyimi sunan DeX ile Samsung adına ilklerin telefonu olan Galaxy S8, pek çok kişinin beğenisini kazandı ve tanıtım etkinliği ilgiyle takip edildi.



Gelgelelim fiyatı için aynı şeyleri söyleyemiyoruz. Zira Samsung, S7'de yaptığı hatayı yineledi ve S8 ile S8+ için çok uçuk bir fiyat belirledi.




Gördüğümüz üzere Samsung Galaxy S8'in fiyatı 4.399 TL olarak açıklandı. S8+'ın fiyatı ise 4.999 TL. Bu fiyatlarla iPhone 7 Plus'ı bile sollayan Samsung'un, Türkiye'deki satış hedeflerini ne ölçüde tutturacağı merak konusu. İndirime gidilmediği takdirde Samsung'un bu fiyatlarla Türkiye'de başarılı bir satış rakamına ulaşması çok zor görünüyor.











#Samsung
#Galaxy S8
#Türkiye fiyatı
7 yıl önce