|

Samsung her ay güncelleme yayınlayacak

Samsung, telefonlarının güvenliğini üst seviyeye çıkaracak bir karar aldı. Cihazlarına yayınladığı güncellemelerde büyük değişikliğe giden firma, ana güncellemeler dışında her ay güncelleme yayınlayacak. Yayınlanan aylık güncellemeler ise güvenlik paketi güncellemeleri olacak.

Yeni Şafak
12:13 - 15/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:16 - 15/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Her ay güncelleme yayınlayacak
Her ay güncelleme yayınlayacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir yıl içerisinde çok sayıda cihazı piyasaya sunuyor. Bu sebepten ötürü güncelleme konusunda yetişemeyen firma S ve Note serisine öncelik vererek diğer alt seviye mollerle pek ilgilenmiyordu. Lakin bu durum artık değişiyor.



Son dönemde Galaxy A ve Galaxy J serisine ilgiden dolayı değer vermeye başladı ve güncelleme konusunda artık bu modellerede öncelik vermeye başladı. Bu güncelleme sorununa çözüm getirmeyi hedefleyen teknoloji devi, cihazlarına her ay güncelleme sunacak. Yani firma ana güncellemelerin yanı sıra her ay güvenlik paketi güncellemelerini kullanıcılarına sunacak.



Bu sayede Samsung, cihazlarının daha güvenli olacağını düşünüyor. Kullanıcıların güvenliği düşünüldüğünde önemli bir uygulamayı hayata geçirecek olan Samsung, ne yazık ki kullanıcılara bu kararla birlikte ek internet yükü çıkarmış oluyor.



Her ay gelecek güncelleme S ve Note serileri için geçerli. Firma diğer serilere yine iki veya üç ayda bir güncelleme vermeye devam edecek. Söz konusu kararla birlikte tüm Samsung modelleri eskiye nazaran daha güvenli bir hal alacak.



#Samsung
#Note
#Güncelleme
7 yıl önce