|

Şangay'da görücüye çıkacaklar

1985 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen ve bu yıl nisan ayında gerçekleşecek olan Şangay Otomobil Fuarı’nda sergilenecek yeni otomobiller ortaya çıktı. Birçok markanın Şangay’da ilk kez ortaya çıkacak olan birkaç modelli sizler için inceledik.

Yeni Şafak
11:35 - 30/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:25 - 13/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Şangay Otomobil Fuarı 21-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
Şangay Otomobil Fuarı 21-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
Resmi olarak Şanghay Uluslararası Otomobil Endüstrisi Sergisi olarak bilinen Şangay Otomobil Fuarı, 19-20 Nisan tarihlerinde yapılacak resmi basın toplantılarıyla start verecek ve 21-28 Nisan arasında Shanghai Hongqiao uluslararası havaalanının yanındaki fuar alanında gerçekleşecek. Pekin Otomobil Fuarı ile birlikte Çin'de düzenlenen iki otomobil fuarından biri olan ve 1985 yılından bu yana İki yılda bir düzenlenen fuarda bu yıl birçok yeni model sahne alacak.

İşte bu yılki Şangay Otomobil Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkacak olan araçlar şu şekilde:


Bmw M4 CS

Alman otomobil devi BMW, 4 serinin spor motorla güçlendirilmiş modeli M4'ün ufak rötuşlarla yenilenmiş halini Şangay'da sunacak. Standart M4 ile M4 GTS arasında bir güçle gelmesi beklenen M4 CS, titreşimleri daha çok hissettiren yapısı ve daha çarpıcı bir görüntüsüyle dikkatleri üzerinde toplaması zor görünmüyor.


Citroen C5 Aircross

2015 Şangay Otomobil Fuarı'nda konsept halinde sergilenen, geçtiğimiz günlerde Cenevre'de ön gösterimi yapılan aracın bu sefer seri üretime geçilecek hali sergilenecek. Klasik C5'in yerini alması beklenen otomobilin, c segmentinde Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan ve Renault Kadjar'a rakip olması bekleniyor.


Mercedes S serisi

Mercedes'in lüks sınıf sedan otomobili S serisi'nin Şangay'da hem elektrikli versiyonu tanıtılacak hem de iç tasarımına yenilikler sergilenecek. Mercedes'in lüks, konfor ve prestiji bir arada topladığı bu araçta yapılacak değişiklikler Şangay'da merakla beklenenler arasında kendine ön sıralarda yer buluyor.


Skoda Vision E konsept

Şanghay Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak bir başka otomobil ise, Skoda'nın Vision E konsept aracı olarak göze çarpıyor. Çek markanın önümüzdeki yıllarda atacağı çevreci adımları gözler önüne serecek model, beş kapılı bir coupe-SUV formuna sahip olacak.

Vision E, elektrikli bir model olmasının yanı sıra otonom sürüş deneyimi de sunacak. Araç üzerinde bulunan bilgisayar, sensör ve kameralarla birlikte kendi kendine çalışabilecek olan araç, buna ek olarak boş park yeri bulup park etme işlemini de sürücü müdahalesi olmadan gerçekleştirebilecek.




#Şangay Otomobil Fuarı
#Skoda
#Bmw
#Mercedes
#Citroen
7 yıl önce