|

Snapchat güncellemesi ile gelen 4 yeni özellik

Snapchat dün yeni güncellemesini yayınladı. Instagram'ın özelliklerini taklit etmesiyle başlayan rekabette geri kalmak istemeyen Snapchat sık sık yeni özelliklerle karşımıza çıkıyor. Yeni güncelleme ile gelen 4 yeni özelliği inceledik.

Yeni Şafak
15:17 - 6/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:30 - 6/07/2017 Perşembe
Diğer
Snapchat'in yeni güncellemesi yayınlandı.
Snapchat'in yeni güncellemesi yayınlandı.

Snapchat’e gelen yeni güncellemeyle paylaştığınız snap’ler artık daha eğlenceli olacak. Instagram ile rekabette geride kalan Snapchat artık daha sık güncellemeler ve yeniliklerle karşımıza çıkmaya başladı. Bu güncellemede 4 yeni özellik geldi.

Link ekleme

Snapchat ile paylaştığınız fotoğraf ve videolara artık link ekleyebileceksiniz. Link eklemek için küçük ataç ikonuna tıklamanız yeterli olacak. Sizi takip eden kullanıcılar veya snap’i paylaştığınız arkadaşlarınız ekranı yukarı kaydırarak bu bağlantıyı görüntüleyebilecek.

Ses filtresi

Ses filtreleri ile artık sesinize efektler ekleyebileceksiniz. Bir video kaydettikten sonra, sol alt köşedeki hoparlör simgesine dokunarak sesinizi değiştirebilirsiniz.

Arka fon

Dün yapılan güncelleme ile beraber artık fotoğrafların arka planına renkli zeminler eklenebiliyor. Resminizde görünmesini istediğiniz nesnelerin etrafını çizmeniz ve bir fon seçmeniz yeterli. Tıpkı filtreler ve filtreler gibi Snapchat her gün yeni uygulamaya yeni fonlar ekleyecek.

Coğrafi filtreler

Coğrafi filtreler ise konum belirtmeyi sağlıyor. Ancak bu özellik ücretli. 5,99 dolardan başlayan fiyatlarla bir etkinliği duyurabilmek mümkün.

#Snapchat
#Mobil
#iphone
#Android
#Instagram
7 yıl önce