|

Super Mario Run Android versiyonu Mart ayında gelecek

Nintendo’nun gerçek anlamda akıllı telefonlara özel ilk oyunu olan Super Mario Run ilk olarak iOS platformunda yayınlanmıştı. Popüler oyun uygulamasının Android telefonlara Mart ayı içerisinde geleceği açıklandı.

Yeni Şafak
11:30 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:32 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

Geçtiğimiz aralık ayında iOS cihazları için yayınlanan popüler oyun hakkında yeni açıklama geldi. Super Mario Run oyununun Android sürümüyle ilgili yayınlanma tarihi Nintendo'nun resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.



  • Ücretli bir oyun olan Super Mario Run oyununda oyuncular ekrana tıklatarak, Mantar Krallığı'nın üç boyutlu dünyasında durmaksızın koşup ilerleyen Mario'nun engellerin ve düşmanların üzerinden zıplamasını sağlıyor.



Super Mario Run, App Store'daki ilk dört gününde 40 milyonluk bir indirme rakamına ulaşırken kaç kişinin oyunun ücretli versiyonunu aldığı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Oyunun ilk 3 bölümünü ücretsiz oynamak mümkün, devamını oynamak için 2,99 TL ödemek gerekiyordu. Super Mario Run Android versiyonu için geçtiğimiz ayın sonlarına doğru Google Play Store'da sayfa açılmış ve buradan ön kayıt toplanmaya başlanmıştı. Android versiyonunda oyunun aynı ücretle mi geleceği henüz netlik kazanmadı. Bu arada oyunu oynamak için internet bağlantısı gerektiğini de hatırlatalım.





#Super Mario Run
#Android
7 yıl önce