|

Tekken 7’nin çıkış tarihi duyuruldu

Namco tarafından yayınlanan ve geliştirilen bir dövüş oyunu olan Tekken serisinin yeni oyunu olacak olan Tekken 7 için çıkış tarihi duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi paylaşılan yeni video ile oyun severlere açıklandı.

Yeni Şafak
11:07 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 11:08 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Namco tarafından yayınlanan ve geliştirilen bir dövüş oyunu olan Tekken 7 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 2 Haziran 2017 tarihinde ilk olarak Kuzey Amerika'da satışa çıkarılacak, sonrasında tüm dünyada raflarda yerini alacak. Oyunun çıkış tarihi yayınlanan video ile duyuruldu. Ayrıca oyun için ön sipariş dönemi de başlatıldı.




Bandai Namco tarafından yapılan açıklamada PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları eğer isterse oyunun koleksiyoncu özel sürümünü satın alabilecekler. İçerisinde, oyunun 2 ana karakteri, Kazuya Mishima ve Heihachi Mishima'nın figürleri bulunduran bu sürümde ayrıca oyuncular oyunu, bir metal kutunun içinde alacak.



Tekken 7 oyununda Kazuya Mishima ve Heihachi Mishima arasındaki, baba-oğul savaşına tanık olacağız. Oyunu ön sipariş ile alanlara fazladan eklentiler ve Deluxe sürümü verilecek. Ayrıca sezonluk geçişlerde ücretsiz olarak alınacak.




#Bandai Namco
#Tekken 7
7 yıl önce