|

Vodafone Arena'da canlı yayın müjdesi

'Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu' sloganıyla ön plana çıkan Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da bir yenilik daha hizmete alındı. Türkiye'de ilk kez uygulanacak bu sistemle, Vodafone Arena mobil uygulaması üzerinden taraftarlar maçları akıllı telefonlarından da takip edebilecek.

Yeni Şafak
12:04 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 12:12 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Maçı canlı takip edebilmek için Google Play ve App Store'dan Vodafone Arena uygulamasını indirmek gerekiyor.
Maçı canlı takip edebilmek için Google Play ve App Store'dan Vodafone Arena uygulamasını indirmek gerekiyor.

Futbol müsabakalarında stadyuma giden taraftarların en büyük sorunu şüphesiz pozisyon tekrarını görememektir. Bazen güzel bir gol, efsane bir çalım veya haksız verilen penaltı/kırmızı kart sizin oturduğunuz tribüne uzak yerde gerçekleşir ve o an o pozisyonu yakından izlemiş olmak istersiniz.



İşte Beşiktaş'ın yeni akıllı stadyumu Vodafone Arena'ya gidenlerin artık böyle bir sorunu kalmayacak. Düzenlenen basın toplantısında yeni Vodafone Arena uygulaması tanıtıldı. Uygulama stadyuma giden taraftarlar için büyük yenilikler getiriyor. Fakat en büyük yenilik şüphesiz maçlarda canlı yayın müjdesi.







Türkiye'de ilk


Artık Vodafone Arena'ya Beşiktaş'ın maçını izlemeye giden taraftarlar, uygulama sayesinde akıllı telefon üzerinden maçı takip edebilecek. Böylece pozisyon tekrarları istendiği zaman izlenebilecek.



Beşiktaş, bu uygulamayla birlikte Türkiye'de bir ilke imza atmış oldu. Bildiğimiz üzere stadyumdaki 2,200 kişilik VIP tribünde, halihazırda canlı maç takibi yapılabiliyordu. Bu uygulamayla aynı hizmet 42 bin taraftara da sunulmuş olacak.



İnternet hızı dikkat çekiyor


Vodafone Arena yüksek kapasiteli internet hızıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız ölçümlerde stadyumdaki download hızının 100 Mbps'e ulaştığını görmüştük. Yüksek hızlı internet sayesinde, akıllı telefon üzerinden izlenen maçlarda da bir takılma yaşanmaması bekleniyor.



Vodafone Arena uygulamasını buradan indirebilirsiniz:



Android -


iOS -







#Vodafone Arena
#Canlı yayın
#Beşiktaş
7 yıl önce