|

Yeni Volkswagen Jetta’dan ilk fotoğraf geldi

Volkswagen'in ülkemizde de en çok satan modellerinden biri olan Jetta yenileniyor. 2018'de satışa çıkması beklenen yeni Jetta'nın ilk fotoğrafları sızdırıldı. Meksika'da çekilen görüntüler, yeni Jetta’nın nasıl olacağına dair fazlasıyla bilgi veriyor.

Yeni Şafak
12:20 - 8/08/2017 Salı
Güncelleme: 12:21 - 8/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Yeni Volkswagen Jetta, 2018'de yollarda olacak.
Yeni Volkswagen Jetta, 2018'de yollarda olacak.

Alman otomotiv devlerinden Volkswagen’in, C sedan segmentinde başarılı satış rakamlarına ulaştığı otomobili Jetta yenileniyor. Bildiğimiz üzere VW Jetta’nın güncel kasası 2011’de piyasaya çıkmış, 2015’te ise makyajlanmıştı.

Bu yıl Polo ve Golf’ü de elden geçiren Volkswagen, Jetta’nın da değişme vakti geldiğini düşünerek baştan aşağı yenileme yoluna gitti. Meksika’da görüntülenen yeni Jetta, neredeyse eski kasadan hiçbir iz taşımıyor.


Bildiğimiz üzere Volkswagen, Polo ve Jetta’nın üretimini Meksika’da yapıyor. Bu nedenle aracın Meksika’da görüntülenmesi son derece doğal.

Yeni Jetta’nın dış görünümüne baktığımızda, Volkswagen Arteon’dan izler görüyoruz. CC modeli yerine Arteon’u getiren Volkswagen, Türkiye’de bu aracı 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmuştu.


Elbette bu fotoğraflar sızıntı olduğu için, yeni Jetta’nın kesin olarak böyle olacağını söyleyemeyiz. Volkswagen, aracı tanıtmadan önce üzerinde ufak değişiklikler yapacaktır. Fakat bu fotoğraflar, yeni Jetta’nın nasıl olacağına dair fazlasıyla bilgi veriyor.

2018 model yeni Jetta’nın ilerleyen aylarda tanıtılması, önümüzdeki yıl da satışa çıkması bekleniyor.



#Volkswagen Jetta
#Yeni Jetta
#VW
7 yıl önce