|

TOKİ Başkanı canlı yayına bağlanmak isteyince İmamoğlu panikledi: Sunucuyu azarlayıp anonsu kesti

Hüseyin Berk
23:15 - 28/12/2023 Perşembe
Güncelleme: 11:35 - 29/12/2023 Cuma
Diğer

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında, TOKİ tarafından yurdun dört bir yanında başlatılan sosyal konut projelerini hedef aldı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, projeden 'hayal' olarak bahseden İmamoğlu'na yanıt vermek için canlı yayına bağlanmak isteyince İmamoğlu'nun yüzü düştü. Sunucu Senem Toluay Ilgaz'ı azarlayan İmamoğlu, "Yanlış bir anons yaptınız. TOKİ Başkanı işine baksın" ifadelerini kullandı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV canlı yayınında depremde ayakta kalan dayanıklı yapılarıyla bilinen ve yurdun dört bir yanında sosyal konut projeleri başlatarak kentsel dönüşümü hızlandıran TOKİ'yi hedef aldı. Bu sırada TOKİ Başkanı Ömer Bulut asılsız iddialara yanıt vermek için yayına katılmak istedi. Programın formatının buna uygun olmadığını söyleyen sunucu, "Bu yayında değil ama kapımız ona her zaman açık. İmamoğlu'nun soruları vardı, gelirse memnun oluruz" ifadelerini kullandı. TOKİ Başkanıyla yüzleşmek istemeyen İmamoğlu, bu anonsa sinirlendi ve sunucu Senem Tolunay'ı "Kusura bakmayın. İBB başkan adayıyla konuşacak kişi o değildir. İşine baksın. Doğru bir yayın politikası değil. Bence yanlış bir anons yaptınız" diyerek adeta azarladı.

Uğur Dündar 'program hatırası' diyerek paylaşım yaptı

Meslektaşlarına hakarete gık demediler

Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayında sunucu Senem Toluay Ilgaz'ı azarlaması büyük tepki çekti. Ancak bir sitem de yayındaki diğer gazetecilere oldu. Uğur Dündar'ın skandal yayın sonrası sosyal medyadan 'program hatırası' diyerek paylaştığı görselin altına birçok kullanıcı, "Meslektaşları aşağılanırken ses çıkarmadılar", "Sözde özgürlükçü gazeteciler sunucu arkadaşları fırçalanırken gık demedi" şeklinde yorum yağdırdı.




'Haddini aşıyor' dediği Akşener'e zeytin dalı: Abla kardeş oturur çözeriz

81 ilde ayrı aday kararı sonrası CHP tarafından hedef tahtasına konan ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a 'Savaşa varım' diyerek meydan okuyan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Haddini aşıyor' diyen İmamoğlu geri adım attı. İmamoğlu, Akşener'e zeytin dalı uzatıp, "Bazı sözler beni incitmiştir ama abla kardeş bir gün çözeriz o işi" diye konuştu.



12 şehit sonrası CHP'ye tepkileri 'cambaza bak oyunu' olarak niteledi

İmamoğlu, terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehadete eren 12 vatan evladının cenazelerinde HDP/DEM'in ittifak ortağı CHP'ye olan tepkileri 'cambaza bak oyunu' olarak niteledi. İmamoğlu, "İnsanlarımız niçin şehit oldu? Seçime dönük seçime yakın cambaza bak oyununun milletimiz tarafından çöpe atılacağını düşünüyorum" diye konuştu.


  • Şehitlerden Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, memleketi Manisa'da düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Düzenlenen törene, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin ittifak ortağı CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Ancak Özel'in cenaze törenine katılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Özel, bir grup tarafından hem cami girişinde hem de cami çıkışında yuhalandı. Zor anlar yaşayan Özel, yaşanan arbededen polis eşliğinde çıkarıldı.


  • Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan ise, Elazığ'da kılınan cenaze namazının ardından Özgür Özel'i hedef alarak, "Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya, selam gönderenlere de hakkımı helal etmiyorum." dedi.





#Ekrem İmamoğlu
#TOKİ
#Ömer Bulut
#Sözcü TV
4 ay önce