|

Beylikdüzü Voleybol İhtisas lige yeni isim sponsoru ile başladı

Kameroğlu İnşaat’ın iki yıldır gururla ana sponsorluğunu yaptığı Beylikdüzü Voleybol İhtisas Takımı 2017-2018 sezonunda 'Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas' olarak müsabakalara katılacak.

Yeni Şafak ve
14:50 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:58 - 16/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Beylikdüzü Voleybol İhtisas Takımı
Beylikdüzü Voleybol İhtisas Takımı

Kameroğlu İnşaat’ın yeni projesi, Kameroğlu Metrohome‘un satış ofisinde düzenlenen törende Kameroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kameroğlu ve Beylikdüzü Voleybol İhtisas Başkanı Gökhan Tankaş’ın imzaladıkları protokolle basına duyuruldu.

Voleybol takımı oyuncuları, yönetim ve teknik ekip kadrosu da imza töreninde yer aldı.

Tören sırasında Kameroğlu Metrohome Projesine ziyarette bulunan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, spora verilen önemin bir ülkeye değer kattığını ve bu güzel tesadüfle böyle bir başlangıca iştirak etmenin mutluluk verici olduğunu belirttiler.

Adem Kameroğlu imza sonrası ülkemiz ve gençler için sporun önemine değinerek. Sporu desteklemekten ve böyle bir sponsorluk içerisinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve her zaman bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer alabileceklerini belirtti.

Kulüp başkanı yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

  • Geçen sene başlayan işbirliği sonucunda 1. ligde şampiyon olarak Sultanlar Ligi'ne çıkmamızda maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kameroğlu İnşaat ailesi, bu sene de Sultanlar Ligi’nde isim sponsoru olarak desteğini devam ettiriyor. Bu nedenle başta Adem Kameroğlu olmak üzere, Kameroğlu Ailesine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarım. Bu işbirliğinin Beylikdüzü’nü ve Türk voleybolunu yukarılara taşıyacağından eminim.

#Beylikdüzü Voleybol İhtisas
7 yıl önce