|
Hedefsiz F.Bahçe

Hafta içi UEFA Avrupa Lig'inden elenerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe için Gaziantep deplasmanı lige dönme maçıydı. Süper Lig'de 3 maçtır kazanamayan Fenerbahçe'nin rakibi Gaziantepspor ise Adanaspor galibiyeti ve Başakşehir beraberliği ile kümede kalmak adına ümitlenen takımlardan.



Dengeli başlayan maçın ilk golü artık klasik hale gelen Fenerbahçe müdafaasının hatası Gaziantepspor'dan geldi. Golden hemen sonraki 5 dakikalık bölümde de Antep etkisi sürdü. Sonrasında Fenerbahçe bilhassa Volkan'ın reaksiyonu ile oyunu dengeleyip yine Volkan ve Alper'in hazırladıkları pozisyonda Lens'in ayağından golü buldu. Beraberlikten sonraki bölümde de Fenerbahçe daha etkili olan takımdı sahada.



İkinci yarı yine karşılıklı ataklarla başladı. Gaziantepspor yine daha arzulu Fenerbahçe ise daha kontrollü göründü rakiplerine göre. Son yarım saate girilirken karşılıklı olarak orta sahalar kolay geçilmeye ve " atan alır" oyununa geçilmeye başlandı. Fenerbahçe savunması arasına atılan her topun tehlike yarattığı gerçeğini Gaziantepsporlu oyuncuların yeterince değerlendirememesi net pozisyon gelmesini engelledi ev sahip ekip adına. Maçtan ve skordan bağımsız olarak Fenerbahçeli oyuncuların ise " hedefsizlik" stresine girdiğini söylemek mümkün. Keza bu durumun önümüzde haftalarda artarak sürmeye aday olduğunu hatırlatalım. Bülent Uygun'un Orkan, Advocaat'ın Atıf, Fernandao hamleleri de oyundaki dengeleri Fenerbahçe lehine değiştirdi. Son dakikalara Fenerbahçe baskısı ile girildi. Ama son saniyelerde kaçan gol kimbilir belki de Gaziantep için kader anı olarak anılacak sezon sonunda....

#UEFA
#Fenerbahçe
#Gaziantepspor
7 yıl önce
default-profile-img
Hedefsiz F.Bahçe
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti