|
Derbiye 'Cüneyt Çakır' freni
Haftanın en önemli ve sonucu merak edilen maçında Galatasaray elli binin üzerindeki seyircisinin önünde Fenerbahçe karşısında beklenenin aksine oyuna iyi başlayamadı.
Takım pozisyon üretmekte ciddi sıkıntı yaşadı. Geçen haftalarda izlediğimiz Galatasaray’ı aradı bütün gözler.

Serdar Aziz’in performansı maalesef ciddi anlamda kötüydü, oyuncu sakatlanıp oyundan çıkarılana kadar yaptığı hatalarla yürekleri ağızlara getirdi.

Tudor dizilişte ve oyun taktiğinde yaptığı değişikliklerle kafa karıştırdı. Oyunun kurgusu değişti diyebiliriz, Galatasaray bu değişiklikten olumsuz etkilendi.
Fenerbahçe ilk yarının sonlarına doğru Janssen ile üst üste iki pozisyon buldu ve ilk yarıyı üstün sonlandırması işten bile değildi.
Galatasaray ikinci yarıya iyi başladı. Tartışılacak penaltı pozisyonunda Cüneyt Çakır topu elle kesen Hasan Ali’yi sadece izlemekle yetindi. Oyun hak edilen fakat alınamayan bu penaltı sonrasında gerildi.

Sahada hakim olan gerginliğinin ardından Belhanda’ya gösterilen kırmızı kartta tartışmalara neden oldu.

Cüneyt Çakır elli binin üzerindeki taraftarın “tadını nasıl kaçırırım?” diye düşünüyor gibiydi,

Cüneyt Çakır kadar kötü kararlar veren bir diğer isim Tudor. Değişiklikleri kendi seyircisi önünde galibiyettense, bir puana razıyız der gibiydi. Bu seçimlerinin oldukça tartışılacağı kaçınılmaz.

Aykut hocanın da kaza gölü yememeye yönelik ve kazanmayı aklından bile geçirmediğini düşündüren seçimleri anlaşılır gibi değil.

Özetle iki takımın da gerek hocalarının gerek oyuncularının oyunu kazanmak yerine, birer puana razı oldukları bir karşılaşma izledik.

Ligin hayli uzun soluklu olacağının ve bize sürpriz sonuçlar sunacağının sinyallerini aldık diyebiliriz.

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Cüneyt Çakır
#Derbi
6 yıl önce
Derbiye 'Cüneyt Çakır' freni
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?