|
Tudor kaybetti

Geçen hafta oynanan Akhisar maçında 2-0 geriden gelip ikinci yarıda seyircisinin desteğiyle 3 puanı hanesine yazdırmayı bilen Galatasaray , Yeni Malatyaspor deplasmanına da mutlak galibiyet için geldi.

Her hafta farklı bir takım dizilişi deneyen Tudor, bu hafta da farklı bir kadro ile sahaya çıktı.

Takımdaki oyuncuların performans düşüklükleri devam ediyor, her hafta farklı bir sistem denenmesi oyuncular üzerinde de olumsuz etkiye neden oluyor.

Alışık olmadığımız sonuçlar almaya devam eden Galatasaray, bu maçta da ilk yarıda yediği şok gollerle soyunma odasına 2-0 yenik girmekten kurtulamadı.

İkinci yarıda geri donuş yapabilecek gücü olan Galatasaray maalesef bunu başaramadı.

Futbolcuların galibiyete olan inançsızlığı ve seyirci desteğinin yoksunluğu takım üzerinde

olumsuz bir etki yarattı.

Galatasaray, Ndiaye ile farkı bire indirse de Yeni Malatyaspor deplasmanında mağlubiyetten kurtulamadı.

Tudor takımı geride olmasına rağmen Eren Derdiyok gibi hava toplarında etkili olan bir futbolcuyu 89. dakikada oyuna almasıyla geç kalınmış bir müdahalede bulundu.

Galatasaray için bu sezon sürpriz bir sonuç yok, 90 dakika sonunda nasıl bir skorla maçın sonlanacağının kestirilebilmesi mümkün değil.

Bir hafta sonrasında tutunduğu zirveyi kaptıran Galatasaray, böyle sonuçlar almaya devam ederse ilk yarı bitiminde dördüncü sıraya gerileyebilir.

Galatasaray günden güne erimeye devam ediyor, artık buna bir son verilip takınım tekrar eski ruhunu yakalaması adına gereken hamleler bu akşamdan itibaren yapılmalı.

Artık Tudor için söylenecek bir söz olmadığı ve acilen farklı bir hocayla yeni bir başlangıç yapılmasının gerekliliği her maçta daha da hissedilmeye devam ediyor.

Şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha alan Galatasaray ligin geri kalan maçları için şampiyon olma yolunda ümit vermekten uzak bir görüntü çizmeye devam ediyor.

Tudor kaybetti! Artık Galatasaray’ın kaybedecek bir puana bile tahammülü olmadığı süreç başladı.

#Tudor
#Galatasaray
6 yıl önce
Tudor kaybetti
Hesabı unutma
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?