|

Adanaspor'da Beşiktaş için hücum antrenmanı! Spor haberleri

Spor haberleri: Spor Toto Süper Ligin 11'inci haftasında cumartesi günü sahasında Beşiktaşı konuk edecek olan Adanaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü, turuncu beyazlı takım hucüm çalışması yaptı.

Yeni Şafak
15:08 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:09 - 16/11/2016 Çarşamba
DHA

Gençlik Stadında teknik direktör Krunoslav Jurcic nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 4 gruba ayrılan futbolcular, pas organizasyonları üzerinde çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerine çalışan turuncu beyazlı ekip, bu bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman orta ve şut çalışmasıyla ile tamamlandı.



JURCİC: "MAÇA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ"

Krunoslav Jurcic, Beşiktaş maçı için açıklamalarda bulundu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Jurcic, şunları söyledi:


"Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Oyun tarzlarını analiz ettik. Oyuncularımla bunları paylaşacağım. Beşiktaşın oyununun genellikle Quaresmanın üzerinden döndüğünü söyleyebiliriz. Özellikle onu çizgi üzerinde birebir bırakıp kalitesiyle fark yaratmaya çalışıyorlar. Bu pozisyonlarda bizim seviyemizin maksimum seviyede olması gerekiyor. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş maçından puan ve puanlar almak istiyoruz."



DİGAO: "BEŞİKTAŞ'A KONSANTRE OLDUK

Adanasporun Brezilyalı oyuncusu Digao ise önemli bir rakibe karşı oynayacaklarını belirtirken şunları söyledi:


"Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada sıkı bir şekilde çalıştık. Beşiktaş ligin önemli takımlarından birisi. Güçlü bir kadroya sahipler. Bizde güçlü ve hırslı bir ekibiz. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçında iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Beşiktaş maçından puan alarak özgüvenimizi geri kazanmak istiyoruz. Kaliteli oyuncu gruplarına sahibiz. Bu maçta elimizden geleni yapacağız."



#Spor
#Beşiktaş
#Adanaspor
7 yıl önce