|

AK Parti Bakırköy belediye başkan adayı Mehmet Umur kimdir?

2019 seçimleri öncesinde AK Parti İstanbul belediye başkan adayı ve ilçe adayları netleşti. Mevcut belediyelerin 14’ü ile devam kararı çıkarken diğer ilçelerde ise yeni isimlerle yola devam etme kararı alındı. AK Parti Bakırköy belediye başkan adayı ise Mehmet Umur oldu. Peki Bakırköy belediye başkan adayı Mehmet Umur kimdir, kaç yaşındadır?

Yeni Şafak
14:39 - 29/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:41 - 29/12/2018 Cumartesi
Diğer
AK Parti Bakırköy belediye başkan adayı Mehmet Umur oldu
AK Parti Bakırköy belediye başkan adayı Mehmet Umur oldu

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilçelerin belediye başkan adayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılacak tanıtım programında İstanbul belediye başkan adayı ve ilçelerin başkan adayları resmi olarak tanıtılacak. Bakırköy’den ise 27.Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Umur aday olarak gösterildi.

Mehmet Umur kimdir?

Mehmet Umur, 1965 yılında Kastamonu’da doğdu. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra aile şirketlerinde yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatına başladı. Sanayici ve aynı zaman da kendi sektöründe İstanbul Sanayi Odasında Meclis Üyesi ve Öğütülmüş Tahıl Ürünleri Komite Başkanıdır.

Kastamonu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi, İSOV Mütevelli Heyeti Üyesi, TOBB Delegesi ve MÜSİAD üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Mehmet Umur 24 Haziran 2018. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 3. Bölge Bölgesi, 24'nci sıradan milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi.


#AK Parti
#Bakırköy
5 yıl önce