|

Maç bitti saha karıştı

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Adanaspor evinde Abalı Denizlispor’a 4-3 mağlup oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha içerisinde her iki takımın teknik heyeti ve futbolcuları birbirine girdi. Abalı Denizlispor’un teknik heyetinden bir kişi Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın’ı yumrukladı.

09:16 - 8/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 09:35 - 8/04/2019 Pazartesi
IHA
Maç sonu iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.
Maç sonu iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.

Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında Adanaspor ile Abalı Denizlispor’a karşı karşıya geldi. Maç öncesinde tribünler iki takımı da maç öncesi yanlarına çağırarak tezahüratta bulundu. Kardeşçe başlayan maç futbolcuların kavgasıyla sona erdi.

Maçın hakemi Alper Ulusoy’un bitiş düdüğüyle birlikte iki takımın oyuncuları kavgaya tutuştu. Arbede sırasında Abalı Denizlispor’un teknik heyetinden bir kişi Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın’ı yumrukladı. Saha içerisine giren Çevik Kuvvet Timleri iki takımın futbolcuları ve teknik heyetine müdahale ederek ayırdı. Daha sonra güvenlik güçleri adete duvar olarak iki tarafın da birbirine erişmesini engelledi.


"Bana yumruk atmaya kalktı"

Teknik direktör Bülent Arın maç sonundaki kavgayı ilişkin şunları aktardı;

  • "Maç içerisinde oyuncularıma sürekli müdahale etmeye çalışan yedek kulübesindekilere sadece benim oyunculara karışma demem. Orada kendini bilmez birinin bana küfür etmesi, maçtan sonra gidip sen benim evladım yaşındasın nasıl küfür edersin dememe rağmen bana yumruk atmaya kalktı.”

#Adanaspor
#Denizlispor
#Bülent Arın
5 yıl önce