Kavga sonrası varılan uzlaşma sokak kedilerini sevindirdi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “kasten yaralama ve tehdit” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, dosyanın tarafları müşteki ile şüpheli arasında kedi maması alınması karşılığında uzlaşma sağlandı.

Haber Merkezi İHA
Kavga sonrası varılan uzlaşma sokak kedilerini sevindirdi

Antalya’da “kasten yaralama ve tehdit” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, dosyanın tarafları müşteki ile şüpheli arasında kedi maması alınması karşılığında uzlaşma sağlandı.
Antalya’da bir kişi özel güvenlik sertifikası almak amacıyla gittiği firmada ücret konusunda yaşanan tartışma neticesinde firma sahibi tarafından tehdit edilip yaralandı. Müşteki, aldığı doktor raporunda basit tıbbi müdahale ile giderilebilir şekilde yaralandığı belirlendi.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “kasten yaralama ve tehdit” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, dosyanın tarafları müşteki ile şüpheli arasında uzlaşma sağlandı.
Soruşturma dosyası Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu Savcısı tarafından uzlaştırmacıya verildi. Uzlaştırmacı aracılığıyla yapılan görüşmelerde, müştekinin, şüphelinin kendisine sokak hayvanlarına vermek üzere 3 paket 15 kilogramlık kedi maması alması durumunda uzlaşabileceğini belirtti. Şüphelinin, müştekinin istediği kedi mamalarını alması üzerine taraflar arasında uzlaşma sağlandığı bildirildi.

Büyük tartışma: Sokak köpekleri

Esenyurt'ta sokak köpekleri vatandaşın kabusu oldu: Minibüsün üstüne çıkarak kurtuldu
Esenyurt'ta bulunan sanayi bölgesinde köpekler, vatandaşların kabusu oldu. Başı boş halde dolaşan hayvanlar, geçtiğimiz günlerde bir vatandaşı ısırarak hastanelik etti. Köpeklerin saldırısından arabanın üstüne çıkarak kaçmaya çalışan vatandaşın o anlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası yansıdı.

Sokak kedileri için yuva yaptı
Niğde Merkez Şah Süleyman Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, soğuk havalar nedeniyle mahallede yaşayan sokak kedileri için yuva yaptı. Kedileri soğukta çaresiz halde gördüğü zaman üzüldüğünü belirten muhtar Acar, kedilerin yaptığı yuvaya alıştığını söyledi.