Kahraman Mehmetçik Somali’de de yaraları sarıyor

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı, Sivil Asker İş Birliği projeleri kapsamında 10 adet akülü, 18 adet de aküsüz tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine hediye etti.

Haber Merkezi İHA
Türk askerinin merhameti bir kez daha bölge halkının takdirini topladı.

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığınca, Sivil Asker İş Birliği projeleri kapsamında, 10 adet akülü, 18 adet de aküsüz tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

SİVİL-ASKER İŞ BİRLİĞİ BÖLGEDE BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

İhtiyaç sahiplerine hediye edilen tekerlekli sandalyeler, bölge halkı tarafından büyük takdir topladı.

Milli Savunma Bakanlığı da sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Mehmetçik Libyalı askerlere yoğun eğitim veriyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaşımında, "Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığınca, Sivil Asker İş Birliği projeleri kapsamında; 10 adet akülü ve 18 adet aküsüz tekerlekli sandalye Anadolu Kışlasında düzenlenen tören ile ihtiyaç sahiplerine hediye edildi" ifadeleri kullanıldı.

Yunan askerlerinin darp edip yağmaladığı göçmenlere Mehmetçik sahip çıktı

Mehmetçik merhameti: Nehirden karşıya geçerken köpeğini omzunda taşıdı

FOTOĞRAF 26
Mehmetçik'in Mardin'e getirdiği Suriyeli çocuklar doyasıya eğlendi
Barış Pınarı Harekatı bölgesinden zırhlı araçlarla sınıra oradan da Mardin'e getirilen ve çeşitli hediyeler verilen çocuklar, düzenlenen etkinliklerle keyifli zaman geçirdi. İlk defa Türkiye'ye gelen Esra Abdülaziz İlhicri, "Allah Türk askerini korusun. İlk defa bu kadar mutlu oldum" dedi.


Mehmetçik Somalili çocukla el kızartmaca oynuyor
Somali'de bulunan Türk üssünde görevli Giresunlu bir askerin Somalili küçük çocukla el kızartmaca oynadığı görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.