Karadağ’da koronavirüsten ilk ölüm: Avrupa’da koronavirüsün en son sıçradığı ülke olmuştu

Balkan ülkesi Karadağ’da korona virüsü (Kovid-19) kaynaklı ilk ölüm yaşandı. Yaklaşık 620 bin nüfuslu Karadağ’da bugüne kadar 22 koronavirüs vakası tespit edildi. Avrupa’da koronavirüsün en son sıçradığı ülke olmuştu.

Haber Merkezi İHA
(AA) Arşiv

Karadağ Klinik Merkezi Müdürü Jevro Erakovic, Herceg Novi kentinde yaşayan 65 yaşındaki bir hastanın başkent Podgoritsa’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Hayatını kaybeden hastanın daha önce kronik akciğer rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

Yaklaşık 620 bin nüfuslu Karadağ’da bugüne kadar 22 korona virüs vakası tespit edildi. Karadağ, Avrupa’da koronavirüsün en son sıçradığı ülke olmuştu.

FOTOĞRAF 9
Wuhan kentindeki doktorun iddiaları dünya gündemine düştü: Gerçekler söylenmeli
Salgının ilk çıkış noktası olan Wuhan, resmi verilere göre koronavirüs büyük ölçüde durdurmayı başardı. Ancak bu durum kafalarda birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Bu noktada, Çin'in Wuhan kentinde görevli olan ve koronavirüsü ile mücadele eden bir doktorun iddiaları dünya gündemine düştü. Çin Devlet Başkanı Cinping'in ziyaretine dikkat çeken doktor, tüyler ürperten bir iddiada bulundu.

FOTOĞRAF 4
Taksim İlkyardım Hastanesi'nden karantinadan kaçan kadın yakalandı
Taksim İlkyardım Hastanesi'ne öksürük şikayetiyle giden kadın, koronavirüs testi sonuçları beklenirken gözlem odasından kaçtı. Kadını Taksim Meydanı'nda yakalayan polis, ambulans gelene kadar kaçmaması için etrafını sardı. Ambulansla kaçtığı hastaneye geri götürülen kadının test sonuçlarının hala çıkmadığı öğrenildi.