Rusya'da damat, düğünde gelini döverek öldürdü sonra da, uçurumdan attı

Rusya’nın Sibirya bölgesinde daha önce de cinayetten hüküm giyen Stepan Dolgikh (33) düğün günü evlendiği Oksana Poludentseva’ya (36) saldırdı. Dolgikh, usulüne uygun davranmadığı gerekçesiyle döverek öldürdüğü gelinin cesedini yakındaki bir uçuruma attı

Haber Merkezi DHA
Stepan Dolgikh hayatını birleştirdiği Oksana Poludentseva'yı düğün günü öldürdü.

Sibirya’nın Prokudskoye köyünde yaşanan olayda, Stepan Dolgikh hayatını birleştirdiği Oksana Poludentseva ile düğün günü evin dışında tartışmaya başladı.

  • Tartışma sırasında Dolgikh, gelin Oksana Poludentseva’yı döverek öldürdü. Dolgikh, daha sonra gelinin cansız bedenini alıp, yakındaki bir uçuruma attı.

Olayı izleyen davetliler, polise haber verdiklerini ve araya girmeye korktuklarını ifade etti.

2 AYDIR TUTUKLU

Basına konuşan dedektif Kirill Petrushin, olayın 2 ay önce gerçekleştiğini, bu süre zarfında soruşturmanın yapıldığını ve damadın kendilerine her şeyi itiraf ettiğini açıkladı.

FOTOĞRAF 11
Aksaray'dan Rusya'ya gidiyor: Antibiyotik ilaçlarında kullanıyorlar
Türkiye'nin tek organik sertifikalı sarımsak üretim yeri olan Aksaray'da üretilen ve yüksek aroma ile yüksek besin minerallerine sahip sarımsaklar koronavirüse karşı tedavi ve antibiyotik ilaçlarda kullanılmak üzere Rusya'ya gönderiliyor.

FOTOĞRAF 7
Rusya'da okula silahlı saldırı hazırlığı: 15 yaşındaki çocuğun üzerinden cephanelik çıktı
Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Volgograd kentinde 15 yaşındaki bir çocuğun bir ilköğretim kurumuna yönelik silahlı saldırı hazırlığındayken yakalandığını duyurdu. Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada çocuğa ait 18 adet molotofkokteyli,5 bıçak ve el yapımı bomba çıktığı bildirildi.