Emekliye 8 bin liralık promosyon fırsatı

QNB Finansbank, emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 7.000 TL’ye varan koşulsuz nakit promosyon kazanma fırsatıyla birlikte emekli yakınını QNB Finansbank’a öneren ve kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına 1.000 TL sunuyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Foto/arşiv

QNB Finansbank, 18 Ağustos 2022 tarihinden itibaren emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 7.000 TL’ye varan koşulsuz nakit promosyon kazanma fırsatıyla birlikte emekli yakınını QNB Finansbank’a öneren ve kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına 1.000 TL sunuyor.

Öner kazan kampanyasından her müşteri üç defa faydalanabiliyor.

Üstelik müşteriler cep telefonundan kolayca verebileceği dijital onay sayesinde şubeye gelmelerine gerek kalmadan maaşlarını taşıyabilecek ve nakit promosyon fırsatından faydalanabilecekler.

Ayrıca, mobil ve bireysel internet bankacılığı kullanılarak yapılacak işlemlerden EFT ve havale işlemleri de ücretsiz olacak.

FOTOĞRAF 16
Yetkili isimden emeklileri sevindirecek açıklama: Promosyon 20 bin liraya çıkabilir
Bankaların emeklilere ödediği promosyon ücretleri 7 bin 500 liraya kadar ulaştı. Bu rakamın çok da yüksek olmadığını ve kısa sürede 10 bin liraya ulaşacağını belirten özel bir bankanın yetkilisi, "Daha kamu bankaları ortaya çıkmadı. Bugün kamu bankaları normal kurum maaş ihalelerinde 3 yıl için 20 bin liraya kadar promosyon veriyorlar." dedi.

FOTOĞRAF 29
Bankalar emekliler için kesenin ağzını açtı: Promosyon ücreti 7 bin 500 TL'ye kadar çıktı
Bankalar emeklileri kendi şubelerine çekmek için kampanya üstüne kampanya yapıyor. En cazip teklifler ise promosyon ödemeleri üzerinden emeklilere sunuluyor. Emekli promosyon ödemeleri için kesenin ağzını sonuna kadar açan bankalar bu alanda en son yapılan özel kampanya ile rakamı 7 bin 500 liraya kadar çıkarmış durumda. İşte banka banka emeklilere maaşlarını taşımaları halinde verilecek güncel promosyon ücretleri..