Hükümet konağı binası incelemeler sırasında yıkıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde depremsellik testini geçemediği için yıkılmasına karar verilen Hükümet Konağı binasında çalışmalar öncesi protokol üyeleri inceleme yaparken, bir bölüm kendiliğinden yıkıldı. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Haber Merkezi DHA
Protokol üyeleri inceleme yaparken, binanın bir bölümü kendiliğinden yıkıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, 35 yıldır Hükümet Konağı olarak hizmet veren binada yıkım çalışmaları öncesi incelemede bulundu.

Protokol üyeleri yıkılma tehlikesi nedeniyle belirli bir mesafeden inceleme yaparken, binanın bir bölümü kendiliğinden yıkıldı.

Kısa süreli panik yaşanırken, yıkılma anı amatör kameraya yansıdı.

FOTOĞRAF 6
Nesli tehlike altındaki kartal Ankara'da vuruldu: Lütfen bu son vahşet olsun
Bulgaristan'da geçen haziran ayında yavruyken hafif yaralı bulunup tedavisi yapılarak, halka ve GPS vericiyle takibe alınan nesli tehlike altındaki şah kartal, Ankara'nın Temelli bölgesinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. Şah kartalı bulan uzman biyolog Cansu Özcan, “Lütfen bu son vahşet olsun" çağrısında bulundu.

FOTOĞRAF 6
Selimiye Meydanı kazılarında Roma döneminden kalma aile mezarlığı bulundu
Edirne'de düzenleme çalışmaları devam eden Selimiye Meydanı'nda, Roma döneminden kaldığı değerlendirilen aile mezarlığına ulaşıldı.

FOTOĞRAF 11
Çin'den Amerika'ya Amerika'dan da Türkiye'ye geldi: Kokusuyla kabus oldu
İstanbul'da özellikle Çekmeköy ve Sarıyer'de ormanlık alanın yakınındaki binaları, kahverengi kokarca böceği sardı. Böceğin yaydığı koku nedeniyle rahatsızlık oluştu.